15/04/2004
Nevím jak vás

ale mne by docela zajímalo, proč byla vyhozena ausgerechnet Součková a ne třeba Buzková, ta taky není zrovna superúspěšná ministryně. A zrovna ta Součková, co radostně vstávala v pět ráno jako její pán, co byla pravou rukou Špidly, co o ní ještě před pár týdny tvrdil, že nevidí důvod k tomu ji odvolávat. Proč nevyrazil třeba Sobotku, který včas nepřipravil daňové zákony pro EU a způsobil vážné potíže nejen vládě, ale i všem občanům ? Pročpak nevyhodí Grosse, kterému se nedaří a nedaří změnit fakt, že se lidé víc bojí jeho policajtů než zločinců ? Co ministr nespravedlnosti ? Už nečekáme na soudy roky a neprohráváme ve Štrasburku co se dá ? A Škromachova snaha o dosažení rekordu v nezaměstnanosti a neexistující důchodová reforma ?
A zlatá perla vlády- ministr informatiky s nejdražším portálem státní správy v Evropě a kdoví jestli ne na celém světě? Co ten dělá, že si zaslouží své místo?
Akosi to vyzerá, že Součková byla předhozena jako nejsnadnější oběť lvům a premiérovo vysvětlení by mne tedy moc, moc zajímalo. Jenže on nic nevysvětluje, tak se asi nedočkám.

andyo, 62.24.64.17

R.I.P. , Šílená Kobliho...

... pro Vaše nedostatky Vás nahradil Nukleáryj Hospitalovič I., který hned při svém jmenování oznámil hrdě národu v minidebatě s Prófou Nebetyčným (a že ten si to umí užít, tatíček náš :) že tyto nedostatky nehodlá napravit. Mno, co dodat. Ten Špidloj Hadí Oko je fakt personální stratég numero uno. Aby za chvíli nedopadl jako Eric Cartman (ten malej tlustej šmejd ze South Parku), kterej vyhrál v jednom dílu soutěž o Největšího blba, když ho jeho kamarádi natočili, jak si sám povídá u stolu se svýma plyšákama, kteří ho ubezpečují, že je skvělej, chytrej, milej, gentleman.

Náčelník Špidloj Hadí Oko prostě předvedl další eskamotérský "trik" pro své retardované voliče - vyměnil neoblíbenou figurku, která byla nahrazena budoucí neoblíbenou figurkou. A je to stejně ku ho*nu...Proč ??

Protože reforma zdravotnictví nikdy u nás nenastala. Jenom si na ní hrajeme. Protože zdravotnictví u nás až na čestné vyjímky skutečných lékařů (tedy těch mnoha obětavých neRathů ) není hlavně o léčení lidí, ale je to šaráda pánů politiků a dojná kráva pro řadu lidí.

Do zdravotnictví teče peněz dost, jenom se jich jaksi díky velmi chytře špatně nastavenému penězovodu - který je kvalitou nebezpečně podobný proslavené pražské vodovodní síti - dost velká část cestou vsákne, vypaří...je mi z toho nevolno.

Stejně tak je mi nevolno ze Špidloje a jeho melody bojs...Mašinfíra-Koloťuk hodlá nahonit body oblíbenosti monstrmasivními kontrolami lékárniček + spoluprácí se Sv. Antydroghyjem von Khalouseq a jeho pobočníkem exherákofilem Vackem při pozavírání všech nebezpečných, Al-Kejdu podporujících lidí s pár kytkama konopí na balkóně, místo toho aby si udělal pořádek v Grosstapu, který by mělo sloužit k něčemu jinýmu, než k vymasturbování oblíbenosti a pomoci v předvolební kampani (Kladno, to je to město)...Abakus Sobotkus a jeho šílený vize jak zvyšováním daní a utahováním šroubů podpoří ekonomický růst a výběr daní...Manekýn Škromach a jeho péče o blaho šmejdů a nemakačenků...soudružka vrchní školníková...vrchní hlavní programátor a informatik...etc. etc.

Prostě a zase :

VIVAT RUPRECHT !!!

hruucoon, hruucoon na seznamu českém, 194.213.43.226