28/01/2005
Zásadní nesouhlas s autorem

1. to že si "občan" něco myslí, na to bohužel už přestávám věřit. Říkejte mi elitáři, ale dle mého názoru přes polovinu tohoto národa tvoří závistivá lůza, která by nejradši o komkoli, kdo je jen třošičku bohatší věděla všecko, včetně velikosti penisu (u žen velikosti podprsenky). A opět musím souhlasit s Benjaminem Franklinem: They who would give up an essential liberty for temporary security, deserve neither liberty or security
Lůza naštěstí moc nerozhoduje o politické reprezentaci (z velké části nechodí k volbám), ale očividně by chtěla rozhodovat o svobodách jiných. Btw bylo někde jasně řečeno, že to odposlouchávání JINÝCH, kteří jsou v kontaktu s podezřelou osobou zahrnuje logicky jen jejich hovory s onou osobou, nebo i nezávislé odposlouchávání jejich hovorů s jinými?

2. Policie již politicky zkorumpována byla. Ve fungující demokracii by její nejvyšší představitel za totalitární myšlenku "poctivý člověk se nemá čeho bát" šel okamžitě od válu, neboť od člověka v silové složce státu je to zvlášť nebezpečné, ale současný ministr i premiér jej pouze z politického důvodu podpořili.

Pavel Zatloukal, 84.19.66.132


To je ono,Astone

A politikům mj. došlo,že byť mají imunitu, tato je nechrání před provalením jejich nezákonností a šedých praktik na veřejnost. Proto možná i ten zájem pana Kalouska a samozřejmě nejenom jeho.Nemám ani tu nejmenší iluzi,že by se tak ti páni hajzlíci starali,kdyby se jednalo jen o kriminalitu v nižších patrech.
Odposlechy samy o sobě mně nedělají radost.Kdysi jsem doma zvednul telefon a věděl,že je napíchnutý a to mně nebylo více než patnáct let.Proto bych raději žil bez nich,jenže v tomhle svinstvu bez slušných právních norem asi jiná cesta není.

zoch, 62.141.24.1