29/12/2005
Byla to právě pravicová politika,která svou neschopností otevřela cestu komunistům a získala pro tuto stranu další voliče svou politikou,která se vyznačovala naivitou a hloupostí.Byla to právě politika převlečených členů nových stran,která umožnila nástup komunistů a to za peníze občanů tohoto státu,pravice byla tou nejidealnější volební agitací pro komunistickou stranu a nyní se diví,nyní varuje a jako vždy před volbami a to pouze proto,aby ukázala,že právě její strana je tou,která se postaví proti přílivu komunistů.Nepostaví protože nyní bude každá z politických stran potřebovat souhlas KSČM v parlamentu když bude chtít prosadit svou vizi,nebo cokoli jiného.Před časem vyhlásil pan Klaus mobilizaci proti levicové politice a za krátký čas se díky levici dostal na hrad,takovou krátkozrakost ve smyslu oblbování potencialních voličů jsem tedy už zažil a podobně laděné strašidla bez konkrétního plánu jakým způsobem postavit na př.bývalé komunisty před soud tak to je potom pouze volební agitace a nic jiného,Bohužel také nic nového.


Zvolme komunisty a staňme se svorně všichni chudými. To je přece náš národní cíl. Všichni jsme se přece za komunismu měli výborně. Ekonomika padala a padala. Dokonce i náš národní bavič Milouš to musel přiznat. Sice jsme vyráběli každý rok o 200% víc šroubků, ale na maso se málem dělali pořadníky.
O tom, jakými, až kuriózními způsoby lidi rozkrádali veřejný majetek jistě slyšel každej. Musíme si ale uvědomit, že kde nic neni, ani smrt nebere, takže teď, když už je co krást a co nakupovat, tak se krade víc. To je ale daň za svobodu. Je úkolem každýho z nás, aby se snažil těmhle nešvarům zabraňovat. Volbou komunistů však těžko dosáhneme kýženého výsledku.


Hochu, buď jsi slepý komunista nebo máš krátkou paměť. V roce 1968 jsem ve Vídni dostal za 1 korunu 2 Schilinky. O 21 let později tamtéž jsem za 1 korunu dostal jen 0,4 Sch. Tomu se říká úspěch národního hospodářství za vlády komunistů. Můj děda, který bojoval na Dukle ve Svobodově armádě (jestli víš co to je), musel opustit republiku, aby ho neoběsili, protože o Sovětském svazu říkal pravdu. To jsou ty jistoty z druhé strany.


Lidicky nechodte k volbam a nebo volte komance, jak vyhrajou volby v tu ranu mam zelenou.... jenom ti slusni a schopni vemte zavcas kramle... stejne je 80% naroda zmagoreneho 40 lety demagogie.. to se jen tak z hlavy vymazat neda.... a kdo to poznal venku musi potvrdit ze i ti normalnejsi maji stale hlavu zblblou rovnosti a jinyma blbinama. Podle meho... lini pod most, neschopni ke strojum, samostatni a odvaznejsi a si ziji pro sebe (stredni trida) a ti chytri at jsou v zite..... to je spravedliva delba... kdo neumi vydelat nema co mluvit o BMW nebo o Hawaii... tecka