06/09/2007
smír sociálně potřebujících

To nejde.

Vaše peníze z vysokých odvodů na soc. a zdrav. pojištění potřebují "sociálně potřebující", kteří si bůhvíproč říkají "sociálně potřební", přestože je nikdo nepotřebuje. Tedy kromě té jejich sociální strany, když jsou volby. Vaše peníze si prý berou proto, že mají vysoké sociální cítění. Taky tomu říkají "sociální smír", něco jako opak "sociální války", zkrátka tím naznačují, že by si to stejně vzali násilím.

Buďte rád, že si jen berou vaše peníze, klíčem poškozují lak vašeho auta a nazývají vás zlodějem. Nečekejte od nich slušnost či dokonce povděk. Někteří politici jim totiž tvrdí, že to je jejich právo a že by si měli brát ještě víc, čemuž je snadné uvěřit. Jsou to přece ti sociálně potřebující. O, pardon, potřební.


Re: Monopol státu na penze padne

A od čeho je armáda a policie?Nikdy nebudou mít všichni stejně,to je utopie.Jedni jsou přičinliví a druzí zase lempli.Bohatí a chudí byli co svět stojí a těch naších 40 let komunismu je proti 4000 let ,co je civilizace ,práškem v čase.Připomenu že ---

Socialismus v Československu nebyl poražen Americkými ,nebo Německými vojáky ,jak nás učili a strašili a vtloukali do hlavy komunisté od první třídy.Komunismus v Česku VYHNIL,chcípnul ,neuživil se a co se ve volné přírodě( v demokracii) neuživí,je odsouzeno k zániku,případně k živoření.. Proto doporučuji starejte se každý sam o sebe ,jinak budete živořit.Nepomůže ani Paroubek.