05/10/2007
Nelzi tak blbe, hnupe

83% lidi v teto zemi si plati sve bydleni sami a trzne.
Zbyva jiz pouhych 17% regulovanych parazitu.

A ja nevidim jediny duvod, proc by jako nemeli zvladnout to, co zbylych 83% obyvatel zvladnout musi a nikdo se je na to jestli zvladnou.

Lzes, ze v zadne vyspele zemi neexistuje zcela neregulovane najemne.
Naprosty OPAK je pravdou.
NIKDE nejsou regulovany najmy. Socialni bydleni je tvoreno statni a obecni dotovanou vystavbou (Francie), stat ve velkem nasmlouvava trzni najmy od majitelu a socialove plati pouze maklou cast trzni ceny (Velka Britanie), stat soukromemu investorovi dotuje uroky z uveru a umoznuje odpocty z dani za to investor cast byt vyhradi pro socialni ucely (Nemecko)

NIKDE, opakuji NIKDE v cele celicke EU NEEXISTUJE ten cesky bolsevicky svinsky bordel, kdy je najem NEVYPOVEDITELNY, regulovany pod prostou nakladovou cenu.

Bolsevicti zmrdi aka Krecek blektaji, ze regulace existuje i jinde. Jenze to se jedna krapet o neco jineho, jedna se o pouhe regulacni mechanismy pro zabraneni cenovym vykyvum, spekulacim.

Napriklad v Nemecku maji mietspiegel (zrcadlo najmu).
Odrazi TRZNI ceny najmu v dane lokalite pocita se jako prumer najmu ze smuv uzavrenych za posledni 2 roky.
Pri sjednavani nove smlouvy muze majitel jit max 20% nad mietspiegel. Uzavrena TRZNI smlouva muze byt navysena o max 20% za 3 roky. Tyto limity jsou samozrejme NEVYUZITY, anzto jedine blbec by si pronajal byt o 20% draz, nez je nozmalni trzni cena. Omezeni o zdrazeni o 20% pri inflaci 2% je taktez nevyuzitelny limit.
RESULTAT: V Nemecku NEJSOU NAJMY REGULOVANY (tak jak termin regulace vysvetluje bolsevicky zmrd Krecek), pouze maji mechanismy proti spekulacim a cenovym vykyvym pri kataztrofach apod.

Kdyz regulovany arcizmrd Krecek pred 3 lety blektal, ze regulace je i v Nemecku, majitele domu mu rekli, fajn, chceme nemeckou regulaci presne jak lezi a bezi. Tedy chteli PRESNE TO, co pozadujes ty, opsat zakony zeme, kde jsou spokojeni majitele i najemnici. Krecek zmlkl, zmrd. Nemecka "regulace" totiz znamena defacto ZADNA REGULACE.

Realita je velice jednoducha.
Fasisticke svinstvo tzv "regulace najmu", ktere bylo zavedeno protektorem von Neurathem a dale pouzivano bolseviky, NEMA V ZADNE CIVILIZOVANE ZEMI OBDOBY.

**********************
Netřeba žádných nových zákonů

Je neuvěřitelné, jak dokáží politici tak prostou věc zkomplikovat. Nač další nový a protiústavní zákon??? Přeci stačí vydat pouze novelu o.z., kde budou soukromé tj. komerční pronájmy bytů vyloučeny ze zvláštních ustanovení o.z. o nájmu bytů. Tato zvl. ustanovení nechť se vztahují pouze na státem dotované a od majetkových daní osvobozené obecní byty, které nechť mají statut bytů zvláštního určení. Soukromé tj. komerční pronájmy by se pak řídily obecnými ustanoveními o nájmu. Z obecních bytů nechť jsou obratem vystěhováni milionáři Křečkové, aby se uvolnil prostor pro skutečně sociálně potřebné. Pan Křeček a jemu podobní chytráci, kteří zneužívají sociálního charakteru regulace nájemného, si totiž mohou obratem pořídit vlastnické bydlení nebo mohou využít bohaté nabídky nájemních bytů na volném trhu. Nedojde tedy k žádným sociálním otřesům a bude konečně nastolena spravedlnost v oblasti nájemního bydlení. Zde je nutno připomenout, že ve světě soukromé komerční nájemní bydlení plní funkci zajištění mobility pracovní síly a sociální nájemní bydlení naplňuje povinnost státu při realizaci práva na bydlení pro sociálně potřebné občany.

Je třeba zdůraznit, že deregulace nájmů ve státem dotovaných a od majetkových daní osvobozených obecních bytech je socanská prasárna, kterou socani farizejsky svalují na soukromé pronajimatele. Přitom nejde o nic jiného než o snahu, na úkor sociálně potřebných občanů, řešit problémy obecních rozpočtů, které špatnou rozpočtovou politikou sami socani způsobili.