02/11/2007
Re: Lidovci: hledáme nepoužitého lídra

Naši politici vyšli ze socialismu a totality,jsou zvyklí poroučet a jiné názory než jsou jejich ,je rozčilují.Právě novináři a sdělovací média polemizující veřejně o jejich jediné „pravdě“, politiky vytáčejí.Zprava i zleva.
Paroubek před volbami prohlásil,že první zákon ,na který se podívá, bude mediální,to samozřejmě předpokládal,že vyhraje volby.ODS se dnes zase netají názorem,že přílišná volnost novinářů je škodlivá.
Na ucpáni úst novinářům,se možná dohodnou obě největší strany,aby riziko a veřejný nesouhlas , rozložily na svá bedra rovnoměrně.Nezávislí a svobodní Novináři prostě vadí.Pro Klause byli nepřáteli lidstva,pro Zemana žumpa a póvl.Pro Paroubka pracují v žoldu ODS a jsou zkorumpovaní,pro Topolánka pracují v žoldu ČSSD a jsou zkorumpovaní.
Ale novinář je hlídacím psem demokracie a má v popisu práce čenichat,hrabat a štěkat.A čím štěká hlasitěji ,tím lépe.

Naivko, já bych si ty novináře tak neidealizoval,

obvzláště ty naše. Stále jsou to ve velké většině pouzí propagandisté a slouhové tomu kdo jim zaplatil. Čunek nás příjemně pár měsíců bavil i díky své valašské houževnatosti, ale on tak nic hrozného neprovedl s porovnání s jinými politiky. Pouze se to na něj vytáhlo za účelem, který se za pár měsíců vyjeví. Ale že by naši novináři šli po těch za rozkrádali po stamilionech či miliardách?
Prostě se bojí a ani se jí nedivím. Tak jací hlídací psi demokracie humoristo.

Lidovci: hledáme nepoužitého lídra

První rozumný návrh politické strany ,najít nepoužitého lídra.
Od protibolševické revoluce vidíme 17 let pořád ty samé xichty a to ve všech stranách.Tito politici si přehazují vnitrostranické korýtka ,případně ministerská,to když se dostanou k vládnímu lizu.Ve všech stranách je zakódovaná nechuť ,změnit již léta profláknuté tváře rádoby "vůdců".
Od devadesátých let se tady privatizovalo=(opak znárodňování padesátých let) úplně všechno.Privatizovali hlavně komunisté na vedoucích funkcích(ředitelé,náměstci,atd.)a vexláci,ti jediní měli STYKY a PENÍZE.Dnes jsou z nich vážení politici -PRAVÍ i LEVÍ a nemají si co vyčítat.Nenechají se navzájem potopit,protože by se to obrátilo proti nim a na veřejnost by se vyřvaly ty švindly ,co se tu udály.

Jen blbý volič(hlavně levicový) věří ve spravedlnost,v lepší zítřky a potrestání proviněných politiků.
Pravicovému voliči to je jedno,už dávno pochopil,že v tržní ekonomice každý politik jede sám na sebe(hrabe pod sebe) a proto se ten pravicový občan raději živí sám , nepotřebuje k tomu svého politika-damožrouta ,který by se o něj rádoby staral.Na rozdíl od voliče levičáka,ten se nechá radostně zaopatřovat.

A proro všechno nemůže být Čunek potrestán,pouze v tichosti uklizen z očí.