09/04/2008
To jsem rád, že jsem se dozvěděl, že škoda třeba 90 tisíc je banální, já blbec si myslel, že je to dost peněz... Já to jinak vidím, jako velice moudré rozhodnutí, je obecně známo, že v Čechách se lidé velice rádi přiznávají k tomu, že něco zavinili, takže to bude jistě klapat.

Policisté by také neměli jezdit k banálním krádežím a loupežím do 100 000 Kč. Občané by se měli vyzbrojit a porušení zákona řešit sami. Policisté tak budou mít mnohenm více času.
Pokud ministerstvo nemá policity, musí to řešit jinak než, že z dodržování zákona udělá samoobsluhu. Nejde jenom o to, že byla způsobena škoda, ale byl také porušen zákon. To kým byl porušen, by měla vyšetřit policie.

Tato vláda myslí jen na to, jak v konečném důsledku - v kontrastu k veřejným proklamacím - vytáhnout z lidí co nejvíc peněz, ty prožrat a nic za ně lidem nedat. Jsme toho svědky všude, na úrovni státu i v obcích. Nikde nic nefunguje, všude jen špína a bordel, kde by měl stát a obce, které jsou prodlouženou rukou státu, něco dělat, neděje se nic. Jen se zvyšují poplatky, daně, dávky atd. Šlus s nimi. A nad tím velký Tupohlav a s křivým úsměvěm Kačer Donald.

Jo, příteli, ale 99% národa je to šum a fuk,

zase se jen přizpůsobí útlaku a bude mlčet. To je národní mentalita českého národa: "já nic nezmůžu a po ostatních mi je hovno, tak se chytře přizpůsobím a budu držet hubu"