25/07/2008
Autor: poslanec za ČSSD

Zloději vykradli kancelář poslance Wolfa, odnesli počítač

Jsem poslanec za ČSSD a do politiky jsem vlezl jako každý jiný politik proto,abych se obohatil.Vzal jsem si příklad ,ze Šloufa,ze Zgarby,z Fencla,
z expřesedy ČSSD S.Grosse,který je multimilonář,
z prachatého exministra Pavla Mertlíka,který dnes radí bankéřům jak zvýšit zisk,
z Jiřího Rusnoka který nasbíral takové skušenosti u ČSSD ,že radí zase penzijním fondům jak zvýšit finanční kapitál ,nebo
z mladého Jáhna ,kdysi poradce Paroubka ,který šel za pěkné prachy do Škodovky poradit Německému vlastníku ,jak pohrozit odborářům stávkujícím za zvyšení platů,přenesením výroby Škodovky do Ruska.A bylo po stávce.
Další a další postarší poslanci zase sedí a mlčí ,protože k jejim důchodům jim ty poslanecké platy stačí a nemají zájem se angažovat a na sebe zbytečně upozorňovat,proto pouze zvedají ruce,(takové poslance mají předsedové stran nejraději).
Každý máme své kamarády v soukromém sektoru a těm dohazujeme kšefty a kšeftíky , nebo "pouhé"informace ,samozřejmě za kapříky ,nebo za PĚT V ČESKÝCH na stůl,jak je bohužel už veřejně známo.
Náš předseda Paroubek má taky kamarády , oženil se u estébáka Dvořáka v jeho hotelu a Dvořákovi odpustila tehdy vládnoucí ČSSD daň 25 milionu ,zadarmo to jistě nebylo ,co říkáte ? No a tam kde platí víc ,kde je kšeftíku víc ,tam se objevím já,i Melčák s Pohankou i ti další,co teprve příjdou.
A potom že nepřináši vstup do ČSSD a do politiky vůbec pro nebohaté občany vstupenku do klubu milionářu.Volte nás voliči,volte,ale po volbách každý po vlastním prkně ,protože potom z vás máme hov.o.