29/08/2008
Obraz této společnosti

Chybí úcta, zdvořilost a respekt ke starším. Je to způsobeno výchovou doma i ve škole. Navíc učitelé podobně jako policie nemají patřičná práva a prostředky k postihu narušitelů veřejného pořádku, proto jsou nervní a zesměšňováni. Nejsem pro týrání dětí ale facka od učitele nikomu neublíží. Když učitel jen křičí a napomíná, trpí nevinní.Což takhle vzít si trochu příklad z filmu "Obecná škola" viz. Igor Hnízdo. To by však nesměli zastávat vysoké posty takoví debilové jako Džamila Stehlíková a jí podobní. Kdo nesouhlasí?



Souhlasím! Škola nemá suplovat výchovů rodičů. Problém nastává, když rodiče na to kašlou a chtějí po škole, aby to dělala za ně. A jak si myslíte, že se učitel zachová, když vynadá dítěti (slušně), že zlobí, nebo kdo ví co, a přijdou nasupení rodiče, že si učitel na to dítě zasedl, že ono je anděl, atd. atd.? Prostě na to začne kašlat a všechno bude nechávat tak jak je, protože nechce mít problémy. problémy.
Je to, jak píše x, obraz doby. Zloději a lumpové vládnou, ti co by je měli chytat, jsou zalezlí pod stolem se staženým ocasem a jen přihlížejí, protože nemají co proti tomu udělat. A tak je to tady se vším!