29/05/2009
Paroubka zasypala vejce, Klaus útoky odsoudil

Lidem už dochází prostě trpělivost, tak to takhle vyjádří, když to nefunguje jinými prostředky. A proč mladý, no protože se tu jedná o jejich budoucnost a nelíbí se jim ten humus, co tu někteří předvádí. Máme dost "politiků", kteří si tohle zaslouží a u některých jsou vajíčka málo. Jináč, jo, za komančů to se fakt lidi k sobě chovali lépe, báli se totiž otevřít klapačku, páč by přes ni okamžitě dostali, natož někde házet vajíčka.:)) A volit komunisty, po tom co tu bylo, může, s prominutím, pouze debil.


a kdo za to může? všichni politici!

Politici se chovaj jako dobytek a od lidí čekaj, že budou jen poslušně naslouchat jejich kecům. Dobře to okomentoval malej Jarda na www.malejjarda.cz

Zaslouží si to, nechápu reakce politologů a spol., že je to nebezpečné, protože už je to kousek k tomu, že na ně začnou házet kameny. Tady se lidé chvástají, jaká že to je kultura apod., ale co předvádějí právě tihle oranžpopulisti - to je kultura? Urážky, osočování, dělání z lidí debily atd? Podle mě je to legitimní forma protestu a je na čase, že se něco takového začíná dít.



Nevidím to tak strašně,

jako někteří politici: je to projev občanského postoje. Pokud by kamarádi Klaus a Paroubek sami nerozpoutávali svoje varianty třídního boje, pokud by se nechovali jako arogantní hulváti, asi by nebyly ani takové odezvy. Paroubkovi to rozhodně patří! A pokud dnes Klaus o něčem mluví, není třeba brát ho vážně - sám je člověkem, který svým nerespektování vůle parlamentu podkopává samotné základy demokracie u nás! Aspoň touto cestou posílám vajíčko na jeho hlavu!