02/07/2009
Žijeme v právním státě ?
Má právo vlastník vykázat ze své nemovitosti ty, co ji bez jeho souhlasu a bez náhrad využívají?
Má stát (tedy i p o l i c i e) povinnost jeho práva hájit a zajistit?
Proč se Kocáb nestará o řešení situace lidí, postižených povodněmi (majetek, bydlení, ztráta výdělku, ztráty lidských životů, ztráta zaměstnání) a míchá se do civilněprávní kauzy ???
Jak to, že Kocáb rozhoduje o právní zodpovědnosti a postihu?
Nemá snad majitel právo podat žalobu a není rozhodnutí na nezávislém soudu ?



Někomu evidentě chyběl mozek.

Neuvěřitelné je, že to KB banka vůbec předala k exekuci. Člověka, který to postoupil k exekuci bych nechal na minutu vyhodit. Tady se ukazuje jak banka pečuje o své klienty.
Není to tak dlouho co svým klientům vymysleli osobního bankéře a nezapomněli se o to s vámi podělit dopisem i telefonátem. Pravdou ovšem je, že to mělo pouze jediný účel, a to jak vám prodat další služby. Bankám nikdy nejde o své klienty a kdo by snad čekal, že figurka nazvaná osobní bankéř vám sama zavolá, aby vám optimalizovala náklady za vedení účtu či vyřešila s vámi problém alá chybějící 0,35Kč, tak ať na to rychle zapomene.
Vyjádření tiskové mluvčí KB je naprosto zoufalé, místo toho aby se v tak nešťastné věci pro ně jednoznačně negativní i kdyby to nebyla pravda vyjářila, že to považují za nepřiměřené, nedopatření, v podstatě nalhali cokoli co vyvolá dojem, že se to snaží urovnat, tak se k tomu staví více než arogatním způsobem, který na mě dělá dojem, co je vám potom, to je naše věc.
Jsou to prostě profesionálové s velkým P.