21/08/2009
Ale ale, kdopak tady zase obhajuje zločince?

Jak nacisté tak komunisté jsou zločinecké spolky, toužící po moci a využívající ke svému nástupu k vládě těch nejnižších lidských vlastností a pudů, jako je závist, nenávist, neschopnost, hloupost, sadismus, nedostatek empatie, nízké IQ, ale i nevzdělanost a touhu po bezpracném zisku. A socialistické partaje? Ty nejsou nic jiného, než předskokani těch výše jmenovaných, ergo komunistů či nacistů... Koukám, že potrefené husičky už se ozvaly a ihned mě prolustrovaly... Bobánkové, nemám ani prachy, a ani nejsem potomek námezdních dělníků... Jsem důchodce, je mi 72 let, a důchod jste mi socánci přidělili takový, že ještě u něj si přivydělávám drobným pěstitelstvím. přesto volím NElevici, protože vím, že jste stále u moci a všechno jen svádíte na ty druhé... Už jste si o sobě početli? http://snipr.com/qkees




Smekám před Talibanem.

Jde o souboj ideologií,ale i technologií.Zdá se,že zabíjecí technologie 21.století je proti urputnému odhodlání bránit vlast proti okupantům bezmocná,že bosý Talib s kalachem v ruce je stejně dobrý bojovník,ne-li lepší,než americký mariňák.Talib má na své straně domácí veřejné mínění,které opovrhuje korupční vládou,dosazenou "osvoboditeli".A co nemá Amerika a její satelity je strategie,jak z této šlamastiky vycouvat.Obdivuji odpor Talibů jako příslušník národa,který jsa dvakrát napaden v minulém století,nikdy se nebránil a jen remcal a po odchodu okupantů zpravidla z vnějších příčin nechal dekorovat zástupy hrdinů.
Další otázkou je naše schopnost unést pravdu o celém průběhu konfliktu.Naučí se jednou novináři psát prostě?Například titulek "V Afghánistánu jsme dostali opět na prdel" by se mi svojí stručností a úderností velmi líbil.