20/10/2009
Penzijní reforma je téma, které se objevovalo

v české kotlině hned od r. 1989. Problémy byly známé, vývoj taky. Jenže - díky Klausovi a jeho ideologickým ekonomickým představám byly peníze z privatizace rozkradeny; nejméně celá devadesátá léta byl účet penzijního fondu v přebytku, Klaus a jeho následovníci přebytek používali k lepení děr ve státním rozpočtu. Ponese za to někdy někdo odpovědnost? Penzijní reforma je stále v nedohlednu - díky KSČM, ČSSD i ODS!
Označit příspěvek jako nevhodný


Důchodový účet...

Pane novináři, co kdybyste uvedl vývoj na důchodovém účtu od samého počátku naší sametové revoluce? Kam se asi poděly ty miliardy korun, které si tam naspořili lidé odcházející dnes do důchodu?
Naši "vyvolení" nenechali tyto naspořené peníze svému účelu, ale prostě je utratili na zcela jiné věcí a např. jen namátkou: sanování bank, porcování medvěda, betonování naší republiky etc.
Takže prosím, uveďte Vaši zprávu kompletně a nenechte se zmást údaji pana Kalouska...







OS pro skutečnou práci

Používáme ve firmě počítače pro skutečnou práci, nemáme čas na hraní. A všude máme Win2000, bez problémů a bez každoroční obnovy HW. Nehodláme nakupovat každý rok výkonnější HW, abychom pod novým WOW OS mohli dělat stejnou práci.