02/12/2009
To je jen začátek dlouhé cesty.

Sekularizace Evropy a prosazování multikulturního způsobu života levicí a liberály,způsobilo rozmělnění křesťanských hodnot a i morální rozklad,rodinami počínaje.
Je-li křesťanství jedním z druhů náboženství,pak islám je od svého počátku způsobem života. A v tom je obrovský rozdíl.Představy bezvěrců o možné existenci nenáboženského státu,jsou muslimům cizí.
Smyslem jejich minaretů je demostrace pevnosti ve víře.Zvláště jejich mladá generace,narozená v Evropě,zcela odmítá sekularizovaný způsob života a je zanícená pro šíření islámu.Stačí sledovat jejich život v místech,kde mají aspoň polovinu v počtu občanů.
Demografický vývoj za několik let připomene všem multikulturním propagátorům,jak hluboce se mýlili.
Švýcaři zatím si dávají bacha a dobrý pozor.

Islám - náboženství (ne)tolerance

Od propagandistů islámu, kteří chtějí západnímu světu ukázat islám jako náboženství pokoje, zavrhujícího násilí, je možné často slyšet, jak mluví o slově islám - že je odvozené z arabského slova salam (pokoj). I když je možné takto oklamat ty, kteří nemluví arabsky anebo ty, kteří toho mnoho neví o islámu, tato propaganda neoklame toho, kdo umí arabštinu a něco ví o učení islámu, který vznikl na násilí a dále věří v násilí.
Proč muslimové žádají toleranci jen pro sebe a jen v křesťanských, resp. západních zemích, a nikdy ne v muslimských ? Copak Kuvajt není jeden z nejbohatších států? V jejich "víc svobodných a více tolerantních státech”, kde vládne islám - náboženství pokoje, bourají a zapalují křesťanům kostely, a v „křesťanských“ zemích žádají stavět mešity. V jejich zemích hrozí muslimovi přestupujícímu na křesťanskou víru a křesťanům, kteří vyznávají svou víru, tresty až po trest smrti, v zemích „západu“ mohou spokojeně šířit svoje náboženství "pokoje a tolerance". Je tu někde smysl pro spravedlnost, když se někdo dožaduje práv, které jiným upírá?

islám a Evropa

Švýcarsku lze jen gratulovat, doufejme že jejich rozhodnutí bude pro Evropu povzbuzením a posune nás dál v udržení naší Evropské civilizace. Podle magazínu Spiegel v islámské komunitě žijící v Evropě pracuje pouze 1/3 osob a 2/3 pobírají dávky od státu. Bylo by dobré zamyslet se nad touto skutečností a zvářit zda Evropa potřebuje takové přistěhovalce. Další skutečností, která stojí za úvahu je zda požadavky muslimské komunity v Evropě již nepřekračují míru dobrého vkusu a snesitelné tolerance. Lze snad postavit křesťanský kostel v Afganistánu či Saudské Arábii ? Lze snad vyrazit na nuda pláž v Pakistánu, Saudské Arábii, Jemenu ? Lze snad svoji manželku či přítelkyni líbat na veřejnosti jako zde v Evropě ? Odpoveď je jednoduchá nic z toho nelze ! A je zde otázka, chceme toto v Evropě ?


...a nastane "protest" muslimů....

Boj proti židům, křesťanům a i ostatním „nevěřícím“ se nazývá džihád...
Co se stane, když se židé a křesťané nechtějí podrobit zákonům islámu?
V tom případě musí islám proti nim bojovat a tomu se říká džihád.
Džihád je svatá válka proti všem, kteří odmítají uznat islámskou nadvládu. Těmi mohou být křesťané, židé nebo i polyteisté či ateisté. Vzhledem k tomu, že ale příliš mnoho polyteistů na Blízkém východě již nezbývá, vede islám svoji válku proti židům a křesťanům i v Evropě...
Podle Koránu se svět dělí na dva tábory - ten, který už je pod nadvládou islámu, a ten, který si islám v budoucnosti podrobí.
Toto rozdělení světa uvidí hned zcela jasně každý, kdo se začne islámem zabývat. O světě se mluví v pojmech Dar al-Islam (dům islámu) - tj. část, která je již islámu podrobena - a ta druhá část je Dar al-Harb, což znamená dům války.
Ne „dům nemuslimů“ , ale dům války, který musí být na konci věků definitivně poražen. Svět bude domem války, dokud islám nezvítězí.
Tak zní daný zákon.
Proč?
Protože tak to stanovil sám Alláh a tak to stojí v Koránu. Bůh poslal Mohameda s jedinou pravou vírou proto, aby pravda přemohla všechna ostatní náboženství.
Teroristické útoky na newyorská „dvojčata“ v Americe a následné další útoky v Evropě není něco, co přišlo pouze zvenčí. Pokud se Evropa i Amerika neprobudí, tak se jednoho dne jejich občané přímo uvnitř Spojených států nebo EU ocitnou v chemické a pravděpodobně i atomové, válce teroru, válce civilizací.
Věřím tomu, že západní civilizace budou stát při sobě a vzájemně se podporovat. Nevím, jestli k tomu dojde nebo ne.
Myslím si ale, že spíše ne.
Pro lidi na západě je těžké si to představit. To by museli žit v muslimské zemi, aby viděli, že není možné pro muslimy a křesťany žít bok po boku, když tam není vzájemného porozumění.
Opravdu se musíme před musliomským fanatismem hrbit jen proto, že chceme jezdit autem?
V tom je totiž klíč celé věci. Jsme už dávno po krk v kulturní válce – válce o zdroje ropy.
Války nejsou k ničemu dobré, leda k jedné věci, že v jistých směrech urychlují technický pokrok.
Pokud by tato válka - válka civilizací - způsobila rychlý a efektivní vývoj jiného energetického zdroje než je ropa, pak snad bude mít smysl a omluvu i ta hanba, kterou evropští "omlouvači" kladou na nás na všechny.
Politika appeasementu nás přivedla už k jedné válce. Jsme nepoučitelní, spějeme k druhé. Osobně jsem přesvědčen, že právě "usmiřování" je největší slabostí demokracie.
Zároveň ale soudím, že je za těchto okolností třeba se obávat budoucnosti.

když chtějí,

tak ať si ten ramadán a ostatní požadavky táhnou splnit do Afganistánu, Iráku, Iránu, Ománu, Turecka a jiných muslimských zemí.Nejsou postiženi v jejich zemích za víru, přesvědčení, ale jsou to zhnilí lídé, kterým se nechce pracovat, neuznávají nadřízené, autoritu a jakoukoliv společnost - jen sami sebe. Takže už by se i Evropa měla radikalizovat a doslovně zakázat vyznávat islám v Evropě a zakázat jejich vyznavačům vstup na evropské území. Jsou to povaleči, stváči, provokatéři a potencionální teroristi na našich územích. Znám jich osobně několik a mají podlou, nečestnou povahu, nesmí se k nim otočit zády, jinak kamarád-nekamarád, máš kudlu v zádech. Proto se nikdy s nikým tyhle národy nesnesly. Lidé POZOR na ně - je to lid proradný a prodejný.