09/12/2009
Skutečnost, že má Čech kupovat především české zboží

by mělo vycházet z jeho vzdělanosti, z jeho rozhledu, z jeho vztahu k tomuto státu a jeho občanům. Vlast, to pro mladé lidi nic neznamená, nejsou vedeni k tomu, aby chápali, že pokud čeští lidé nebudou mít práci, tudíž nebudou mít peníze tudíž nebudou moci nakupovat a o práci přijdou další desetisíce občanů ČR. To je jednoduché "jako facka", jenom by muselo být v tomto státu jiné vedení, vedení, které by hájilo zájmy občanů a ne zájmy vlastních kapes a lidé by nebyli tak otrávení a znechucení, jako jsou dnes.



Začněte u sebe, naši drazí zemědělci!

Všechno české, hlavně českým zemědělcům

až si agrární podnikatelé budou kupovat české traktory, až budou zaměstnávat české zaměstnance za důstojné mzdy, až budou se svými rodinami trávit zimní i letní dovolené v česku a svá SUVéčka vymění za škodovky...







OPENCARD

Opět Kocourkov..Všichni aktéři této trochu drahé komedie zareagovali typicky česky. Když zjistili své POCHYBENÍ přešli do útoku a samiproti sobě si vytvořili komisi aby se mohli nepotrestat.


To se mi snad jenom zdá...

kozel se stal zahradníkem. Ti, kteří zavinili pomalu miliardovou ztrátu se budou vyšetřovat sami. Jen se ptám: co tomu všemu říká opozice a naše POLICIE? Lidi - to vám opravdu nevadí, co se zde děje?