29/12/2009
Re: Pasažéry čekají přísné prohlídky, vycvičení psi i nekonečné fronty

Nacismus byl u vesla pár let a neměl miliony oddaných přívrženců, jen dočasně zblblých lidí, kteří se za pár let stydlivě probudili. Islám je náboženství které běží druhé tisíciletí a kromě své militatní formy se za těch circa 1500 let provozuje jako úspěšný know-how pro chod státních útvarů v dané oblasti. On takový extrémní judaismus není taky nic hezkého a vůbec každé náboženství, když lidem začne lézt na mozek, a když se lidem daří blbě, daří se pak náboženským vůdcům všeho druhu. Pokud ale dotyčný národ nikdo neanektuje, neohýbá a neleze dotyčným kněžím nikdo do revíru, aby demokratizoval jeho ovečky, ať se zařídí na svém území po svém.
Žádné lokální vosí hnízdo už neexistuje, musulmani jsou distribuováni dávno po světě a když na ně začne někdo pořádat pogromy, zradikalizujou se a začnou kopat kolem sebe. Globální svět je pozval mezi sebe, povětšinou z pomatených multikulti a z chrapounských důvodů, tak tu jsou. Miliony ve Francii, Nizozemsku, Německu, ty už neseparujete. Můžete je akorát nedráždit.
Otázka Pakistánu a Indie není v absolutních poměrech většina/menšina, ale v neuvěřitelné členské základně na obrovské ploše. Nedá se okupačně kontrolovat a v takové základně se vždycky najdou desetitisíce ochotných a z nich tisíce schopných fanatiků, kteří v globálním světě přicestujou kamkoliv. Stačí jim poskytnout motivaci a víru, že Západ ohrožuje obyčejné lidi islámského vyznání, nikoliv že honí konkrétní kriminální osoby. A to Západ svou neobratností (a někdy jako Blackwater i zločinem) pořád dělá.
Takže situace má asi takové řešení jako konflikt Židi-Palestinci: jestli nechcete zbraněma hromadného ničení vygumovat úplně všechno nalevo napravo, nenaděláte nic, násilí na obou stranách vždycky vygeneruje nové oddané fanatiky.
Podívejte se pravdě do očí, Evropa populačně prohrává, intelektově se vyčerpala, konzumní lidi nejsou ochotní žádných společných cílů, technologicky ji přestihla Čína a co nevidět ji předstihne ekonomicky, energeticky nemá Evropa krytá záda a vojensky se nedá vyřešit všechno, nehledě na nejisté globální postoje velkých hráčů třetího světa.