10/03/2010
Ať jdou do řitě ....

Tyhle jejich nesmysly už nemá cenu ani poslouchat, jen žasnu, kolik jednoduchých lidí pořád ta dogmata o "bezplatném" zdravotnictví poslouchá. Podle toho, co tihle kašpaři pořád propagují, tak mají zájem na podporování neproduktivního, drahého systému ve kterém se sice tzv. uhradí každé píchnutí nicméně lidi budou umírat na vážné nemoci.
Zubaře si už dnes platím já i celá moje rodina 100% sám (aspoň se nám lékař skutečně věnuje a odvede pořádnou práci a neztrácím čas v čekárně posloucháním nářku našich "půldoktorů" v důchodovém věku, neboť si vždy dohodneme přesný čas), podobné je to u dětské lékařky které taky rád připlatím, když vím že je k dispozici kdy je potřeba a ne kdy má "OÚNZ" zrovna ordinační den, to samé moje žena na gyndě. gyndě.
Zdravotní pojištění má doopravdy krýt ta závažná onemocnění či úrazy jejich ošetření je nadekonomické možnosti průměrného člověka a ne blbosti jak prosazuje ČSSD.
Mimochodem, v zemi, kde se ročně prosází 100 GKč, utratí u zvěrolékařů a za různé blbiny pro domácí mazlíčky 10 GKč, prochlastá další miliardy, probenzínuje 50 GKč žádná bída není, která by bránila si koupit prášek na bolení hlavy či acylpirin na chřipku (nic jiného stejně nepomůže).



Bohužel máš částečně pravdu. Jsem drobný podnikatel a nejen my, ale všichni kolem které znám, přeživají doslova nadoraz. Zachránit nás může už jen zázrak v podobě růstu expotru, protože u nás už téměř nikdo investovat nebude - protože nemá z čeho. Zůstanou tu jen zemědělci, kteří umí žít z dotací ( Ti co nic nerábějí a jen sečou EKOlouky ), energetické firmy, banky(ty na tom všem zcela beztrestně jen ještě více profitují) a firmy, kteřé žijou ze státních zakázek ( k tomu se raději nebudu vyjadřovat ). Tedy nezaměstnanost bude teď nějaký čas stagnovat a pak začne znovu růst o lidi ze zaniklých firem.
P.S. Uvědomují si vůbec naši státní "odborníci", že letos nevyberou kromě ČEZu a bank téměř žádné daně z příjmu ? Většina firem se udržela taktak nad nulou a hodně z nich šlo do ztrát. U živnostníků pak budou velké vratky ze záloh na sociální pojištění a následně i snížení záloh na další období. To bude halooo až na to po volbách teprve přijdou, že ? "ekonomičtí odborníci" ( einen großen Haufen von Idioten )