15/04/2010
Zloději z ČSSD - Kraus a Vlček a obhájce Paroubek

Aby dotace pro Vrtala prošla hladce rozpočtem, to zařídil předseda poslanecké sněmovny Vlček, jemuž dělal Vrtal poradce. Syn exposlance Krause, který také "zapracoval" má zase od Vrtala byt v sousedství hotelu za 3,3 milionu. Stavbu hotelu čeká kontrola z finančního úřadu. A možná i trest - vrácení peněz a milionové penále. Jenže vše nasvědčuje tomu, že celá akce byla předem promyšlená tak, aby viníci vyvázli bez újmy. A kdo se napakoval vedle Vrtala, Kraus a nebo i Vlček? Co na to ČSSD a Jirka Paroubek? Ten i v tomto případu se zastává korupčníků a zlodějů. Přitom tvrdí, že po volbách zatočí s korupcí a zlodějnama. To jsou jen sliby a sliby, jinak by se postavil čelem i k tomuto korupčnímu skandálu, což neudělal a neudělá!!! Proto takové lidi nevolit!


Když si představíme ...

... že takovýchto a podobných případů byly možná tisíce a tisíce,tak se nedivme,že státní dluh se šplhá k bilionu... Platit za to ovšem mají ti,kteří to nezavinili,děti,důchodci,nemocní a tak podobně. Vlček,Tlustý (taky kdysi dodal prachy na zbytečnost) a další hoši,co mají známé a kámoše,kteří potřebovali helfnout,to platit nebudou.S drzostí sobě vlastní se znovu cpou do voleb v přesvědčení,že hloupý volič zapomene... No,uvidíme ...


Vlček napomohl k podvodu a zlodějně

Vlček prosadil, aby peníze šly z rezervy rozpočtu, jež má pro rozdělování dotace měkčí podmínky, navíc nechtěl dlouho přiznat, že si podnikatele Vrtala platí jako poradce. Nejprve tvrdil, že ho pouze "někdy potkal". I když je Vlček ve skandálu jednou z hlavních postav, šest týdnů před volbami šéf strany Jiří Paroubek za svou jedničkou na Olomoucku stojí. Proč? Pokud byla zneužita dotace, je to na trestní oznámení a na to, aby peníze byly vráceny. Vlček by neměl navíc kandidovat do Parlamentu a mělo by být prověřeno jak to bylo s dotací a proč podvodník dělal poradce předsedovi PČR.


ODS se čím dál víc mění ve stranu populistů ve stylu republikánů Miroslava Sládka. Ivan Langer to ve speciálu Otázek Václava Moravce z Olomouce ve středu předvedl dobře. Těmi "upřímnými" sliby a rádoby řešením se tak zesměšnil, že mnoha lidem musel přejít mráz po zádech. ODS by udělala nejlépe, kdyby se sama rozpustila. Naše politická scéna potřebuje jako sůl někoho nového, kdo není zatížen zprofanovanými 90. léty. V režii ODS se už rozkradlo dost.


ODS neví, kudy kam

Kdo sledoval prezentaci programu ODS v televizi, musí být dost znechucen. ODS opět jen maže med kolem huby, ostatně jako celých 20 let až dosud. Oni jsou tak zoufalí, že se nezmůžou na nic jiného, než na pomluvy konkurenčních politických stran, tedy hlavně na pomluvy toho největšího konkurenta ČSSD, a na to, že se vymezují proti jejich programu. Ale tohle že je to jejich řešení? Pomlouvat program druhých a vymezovat se? Takže jen proto, že můj rival řekne A, tak já musím říct B, aby se alespoň vymezil? Děkuji, takové řešení nechci.

Správný kapitalista z ODS :

Přijde Josef k šéfovi do kanceláře a stěžuje si:
Šéfe, nemohli byste mi zvýšit plat? Vždyť tu už dělám 10 roků za 8000,-Kč
měsíčně."Šéf se pousměje, nalije Josefovi štamprle borovičky a začne:
Podívej Josefe. Je pravda, že vyděláváš 8 000 Kč měsíčně, což je 96000Kč ročně, ale... rok má 365 dní. Z toho je 52 sobot a 52 nedělí. To je už jen
261 dní, dál máš 28 dní dovolené a 5 dnů jsi byl nemocný, to je už jen
228dní. Den má sice 24 hodin, ale ty pracuješ jen 8 hodin, tedy 1 třetinu dne, to znamená 76 dní. Nemluvě o tom, že v roce máme 13 svátků, což jsou dny pracovního volna, a tedy pracuješ jen 63 dní. To je jen o dva dny víc než
2měsíce do roka. No a co chceš víc za práci za dva měsíce ? Vždyť vyděláváš skoro 48 000 Kč měsíčně." " Promiňte šéfe, nechtěl jsem vyrušovat."


Víte proč je česká ekonomika téměř na mrtvém bodě a proč se zaměřovala výhradně na export?! V Německu má manager 100 tis. vedoucí v prodejně 70 tis. a prodavačka 40 tis. U nás má manager 120 tis. vedoucí 25 tis. a prodavačka 10 tis. Pak se není co divit, že strmě padá prodej všeho.



Boj za chudé

Zákoník práce? Klasicky nesmysl v podání ČSSD. Pomohli jsme pracujícím. Kterým? Myslíte klasické zaměstnance? Nebo myslíte agenturní zaměstnance, které díky ČSSD zaměstnávají firmy ( klasický příklad Škoda Auto )? Ty propustí bez nároku na nic ze dne na den. Ano tomu říkám pomoc...
Poplatky ve zdravotnictví? Výborná věc. Jako podnikatel si nemohu dovolit být nemocen a když náhodou jsem opravdu musel s nemocí k lékaři, vždy u něj byla fronta na hodinu a já ve vysoké horečce poslouchal důležité informace o tom za kolik je RAMA. Dnes je čekárna prázdna. Jsem nemocný a mám si vybrat jestli zaplatím třicet korun ( jeden litr benzínu ) nebo zůstanu doma? Zaplatím třicet korun. Nudím se doma a chci si pokecat? No jistě že si půjdu popovídat jinam. Za třicet korun mám v restauraci pivo a mohu vykládat až do večera. A proplácení kraje poplatku za pacienta. Krásná ukázka populismu v podání ČSSD. Po nás potopa :-) Rozpočty jsou v háji a místo rozumných investičních akci se proplácí 30 Kč s 50 Kč náklady na vrácení. To musel vymyslet ekonom roku Jyrka. Ale co koupilo nám to voliče a vyhráli jsme volby. Ať to stojí, co to stojí, že?
Důchody? Mám rodiče v důchodu a mohu zodpovědně říct, že za vlády ODS dostali výrazně přidáno. Bohužel v tichosti. Zato ČSSD vykřikuje před volbami o třináctém důchodu. Důchodci mají důchod 2400? No je to jen drahý a jednoduchý úplatek voličům. Podpora domácí spotřeby? V době kdy jsou obchodní domy narvány zahraničním zbožím? Rozdávat se muže když je z čeho. Kdyby ČSSD místo vytváření dluhu v době růstu, dluhy splácela a nebo dokonce splatila, ušetří se 60 miliard ročně na placení úroku ze státního dluhu. Panečku to by pak mohli být důchody.
Odpovědná politika vypadá pánové z ČSSD vypadá opravdu jinak :-)