01/06/2010
mám radost

Přesně kvůli takovým lidem jako je pan veleúspěšný podnikatel Petruška jsem volil malou stranu. Koukám, že jsem dobře udělal a ti kdo přesto věřili ODS udělali alespoň výborné kroužkování. Díky všem takovým. Přesně takové vředy jako je Petruška je potřeba odříznout od korýtka. Panáček asi nebude tak veleúspěšný, jak se kasá, když má na 12 mega hypo a najednou mu dělá obří problém půlmegová investice. Holt se investice občas nezdaří, to je realita nekorupčního života milej pane. Takže přestat hýkat, brečet a šupito makat.





Naprostý souhlas. On si snad myslel že to má do důchodu předplacené.Jinak na kampaň si již musel vydělat svým určitě velmi plodným podnikáním které řídil ze sněmovny.A najednou brečí jak malej stavitel báboviček z písku, které mu kamarád pošlapal



Děkujeme,odejděte

Pane Petruško,my voliči jsme nehlasovali jako stádo ovcí,ale s rozmyslem.Vy jste investoval a nevyšlo to,u podnikání se to občas stává.A že jsme si zvolili jako zástupce v parlamentu např.starostu Poličky pana Martinů byla naše svobodná volba.Je to člověk poctivý a pracovitý,což se o některých z vás zrovna říci nedá.Neřešte peníze,řešte to,kde jste udělal chybu a proč Vás lidé nechtěli.



Petruško, vyper si džíny a táhni!

Lidi tě nechtějí, chápeš to? Chápeš, že lidi si ve volbách volí své zástupce? Prostě jsi prohrál, tak zmiz! ODS vzkazuju: Jestli jste na něj tlačili aby si připlatil za místo na kandidátce, tak je to od vás hnus, a koukejte mu to vrátit, a příště to nedělat a nebo to vracení v případě neúspěchu zakotvit do smluv o kandidatuře. To se týká všech politických stran, protože to děláte všichni. A když občan jednou poznal, jak může ty vaše koryta ovlivnit, on už si to vzít nedá. A jestli mu to pro příště nějak znemožníte, může na vás vzít v budoucnu vidle!

Jo Íčko, ten to vzal s úsměvem, to čumíte co?



Služba nebo kšeft?

Klasický příklad "tržního" myšlení rádoby politika: investuji do zvolení a investice se mi x-krát vrátí: nejen v platu a náhradách, ale i v moci - možnost ovlivňovat obchody.
A nejhorší je, že na tom nevidíme nic shnilého, ale pokládáme to "za normální"!
Opravdoví politici kdysi investovali život, karieru, svobodu - aby mohli něco p r o o s t a t n í změnit. A takovým věříme a dáváme hlasy = možnost "hospodařit"!