02/06/2011
Kdyby nebylo globalizace trhnu a likvidace našich zemědělců levnými plodinami ze zahraničí, tak by nic takového se nedělo. Každý stát by měl mít vlastní zdroje zeleniny a ovoce a upřednostňovat jej na domácím trhu než nechat dovážet ze zahraničí levné pofiderní zásoby, kterých se chtějí zbavit. Stejně za celou situaci může EU a různá její slavná rozhodnutí. Mohla by udělat vyhlášku, že každá země EU má pěstovat plodiny pro svoji potřebu, až poté co by své vlastní zdroje vyčerpala by byl dovolen dovoz ze zahraničí, ale to by nebylo výhodné pro velkopěstitele v EU... že... takže to nehrozí, takže za chvíli pokud budeme chtít českou zeleninu, tak si jí budeme muset vypěstovat sami doma.



pan Gazdík tvrdí, že tomu rozumí,
tím co řekl naopak potvrdil, že nerozumí vůbec ničemu ...

Sice netuším co chtějí "lidi", ale vím, co by uspokojilo mě. Jsem člověk neskromný, přiznávám, takže by mě neuspokojilo nic menšího, než tvrdé tresty odnětí svobody a propadnutí majetku (třeba jako na Slovensku) pro všemožné Šloufy, Dalíky, Janoušky, Langery, Zgarby, Řebíčky, Bémy, Jančíky, Bendy (oba dva), Nováky a stovky dalších a dalších. Další věc, která mne neskutečně vytáčí je ta, že nám tu o nutných tvrdých škrtech, o strašení Řeckem, o tom jak to s námi myslí dobře a dělají to pro budoucnost republiky, kážou ty samé pijavice, ovládané těmi samými kmotry, které tento úpadek způsobily. Prosím proto výše uvedené pány, aby kradli vesele dál, ale ať při tom drží laskavě ty svoje nevymáchané kušny plné lží a hnisu.

P.S. Jednou na vás taky dojde, ale to co vám povolíme je na každém z nás, to že se ještě dnes nic neděje, neznamená, že tomu tak bude i zítra, za týden, za měsíc, do roka a do dne ... ES KOMMT DER TAG ...



Kdo by se divil.
Tahle parodie na vládu, která místo skutečných reforem dělá kontraproduktivní nesmysly, typu zvedneme spotřební daň na PHM, on výběr sice klesne, ale ať mají v zahraničí radost skutečně stoji za prd.

Správná vláda musí udělat skutečné reformy, kleré hned v prvním roce přinesou vyrovnaný rzpočet, a tento vyrovná reformou, nikoliv zvyšováním daní.

- radikální propouštění ve statní správě, skutečně není normální, aby například 20.000 českých zemědělců kontrolovalo 5000 uředníků minsterstva zemědělství, není normální aby vnitrozemský stát šengenského prostoru měl 8000 celníků, kteří prožerou o dvě miliardy více než vyberou na clech, není normální, aby ČR měla více policistů než prý policejní komunistický stát a to do toho nepočítám desetiticíce městských komiků.

- zruší podpory a programy na chov a množení základního stáda jak se dnes newspeekem eufemisticky říká nepřizpůsobivým občanům

- konečne pošle do tepláků a zabaví majetek různým Grossům, Řebíčkům, atd.





Nejdůležitější změna by byla, kdyby v Microsoftu pochopili,
že ne každý chce denně najezdit dlouhé kilometry myší po stole. Bohužel vývoj jde spíš opačným směrem

Ve W XP/Office XP jde prakticky vše ovládat klávesovými zkratkami. Ve W/Office 7 spousta možností zmizela nebo se zkratky ve stejných dialogových oknech alespoň změnily. Byl by takový problém, neměnit třeba ve Wordu s každou verzí programu také klávesové zkratky v základních dialozích???