10/08/2011
Člověk se diví.
Kolik jednoduchých (a nesmyslných) řešení jsou schopni diskutující vymyslet. Jo jo. Dneska už není módní kecat v hospodě a tak se kecá na netu. Západní civilizace je něco, co jsme si vytvořili v dlouhé řadě válek a krizí, vědeckých objevů, průmyslového rozvoje atd. A tak tomu bude i nadále. Každá krize ukazuje, že je něco špatně, ale pokud si budeme namísto rozumné diskuze a hledání řešení myslet, že stačí když do toho řízneme a bude hotovo, jsme na nejlepší cestě k nějaké totalitě a následně ničivé válce. Podle mě je příčinou dnešního stavu to, že lidé na Západě z velké části v důsledku materiálního blahobytu zpohodlněli, přestali uvažovat v souvislostech a jsou lhostejní. Politici nám vždycky nabídnou to, co chceme, na ně nenadávejte.



Zingi
a jemu podobní, se opět snaží přesunout odpovědnost za nepořádek (chtěl jsem napsat bor..., ale vím, že by to zdejší multikulti krektníci mohli smazat a nemám čas), který v Anglii předvádí převážně multikulti přistěhovalecké gangy, na celou tzv. "západní společnost". Každého, kdo by chtěl tuto situaci řešit vynucením zákonů a práva třeba i silou, nazve latentním fašistou a dokonce má tu drzost že srovná tuto touhu po nastolení pořádku, s komunistickým převratem v osmačtyřicátém. Není sto pochopit, přestože se jeho příspěvky hemží cizími výrazy a odbornými termíny, že jako komunisté se chovají zrovna ti zločinci, kteří rabují obchody. Těchto lidí se bojte, přátelé, protože revoluce začíná vždy tak, že se začne brát těm bohatým, ale nakonec vás podřežou jenom proto, že si na sebe vezmete nový kabát.



Produkt nemocné kultury a policejní stát s nulovým efektem
Britská policie především řadu hodin vůbec nezasahovala... Vyhýbala se konfliktům a nechala tomu volný průběh... Místní hyperpolicejní stát není namířen proti zločinným gangům, ale proti běžnému, zákony ctícímu člověku... Jako vždy... Běžného člověka buzerují, ale grázly nechávají napokoji... Dokonce policie přihlížela, jak ti grázlové ohrožovali přivolané hasiče... Zčásti měli policisté strach, zřejmě ale dostali i rozkaz vyčkávat.

Mládež vychovaná MTV a multikulturalismem... Produkt nemocné kultury... Média o tom informují jako vždy příliš korektně... Kromě rabování měly útoky především rasový podtext... Rozvášněná spodina... Problém je, že zase bude bita nejvíce střední třída, která zas příjde o svá práva a v zájmu bezpečnosti bude více zotročena. Na tomhle případě je vidět, jak systém nefunguje. V oblastech s ozbrojenou populací by se to nestalo... Jenže v UK většinou útočník vyvázne a oběť zavřou... Bránit sebe a svůj majetek je v UK multikulturní a politicky nekorektní zločin...


Samostatné osobnosti
Jo a bude mě žalovat.... Já, kdybych doma před 20 lety řekl tátovi, že mi dal učitel ve škole facku tak mě seřeže, že jsem zlobil. Naše babča je učitelka na penzi a byla ráda, že vypadla, neboť dnes po takové facce přijdou rodiče s právníkem (a někdy i s psychologem) a učitel na hodinu letí



Poklonkujeme mládeži. Rozpažujeme ochranná křídla
místo toho, aby smradovi už v rodině řádně přitnuli páskem. Nemají žádné povinnosti a úctu k rodičům a společnosti. Chtějí všechno hned a vypěstovávají si bezohlednost jako atribut do života. Britská policie zasahovala opět v rukavičkách!! Ve městech mělo být dávno vyhlášeno stanné právo se všemi důsledky bez ohledu na zasmrádlý humanismus společnosti, ze kterého si nikdo nic nedělá a ne přemítat, zda se mají použít gumové kulky nebo ne!!!

Když vidím, jak naše násilnické delikventy odvádí policie před TV kamerami s rozmazanými obličeji - aby hajzlovi nebylo společensky ublíženo - ptám se: Kam směřuje civilizace: Ke svému zániku? - A odpovídám si: ANO !




Nenaletí. Už se stalo. Fašistů je dost. Čekají jen na svého vůdce. Ostatně, někteří se zde už přímo v tomto smyslu vyjádřili (když to nějaká strana dá do programu, budu ji volit). V příštích volbách mají extrémistické strany (zprava i zleva) vyhlídky na velké žně. Silný demokratický střed přitom neexistuje, jen strany zleva i zprava populistické a zkorumpované bojují o vlastní koryta. V podstatě jde jen o to, zda ve finále budou silnější náckové nebo komančové. Na rozdíl od 30. let 20. století ale není kam utéci. Leda do svého domu a věnovat se apolitickým koníčkům. Tak ostatně velká část Němců přežila 2. světovou.





Když něco stát nedaní, neznamená to, že to dotuje.

Úředník nemá žádné právo zdanit vše, co se mu zlíbí.

A navíc zvyšováním daní rozhodně nemůže žádný stát řešit to, že jeho zaměstnanci neumějí hospodařit.

Protože jim ty daně spousta lidí prostě nezaplatí