26/08/2011
Vždyť taky novodobý "Svaz sovětů" je cílem neomarxistických sociálních inžů v EU. Udělat z Evropanů jednu odnárodněnou a vykořeněnou masu zadlužených ovcí (s povinností ty dluhy sdílet), navíc naředěnou imigrací z různých řiťostánů, která se nebude moci účině bránit a kterou budou právě opět povedou ty nikým nevolené "sověty" z Brusele ke "světlým zítřkům". Nejsem příznivec konspiračních teorií, ale ten záměr lze ropoznat. Když nevyšel komunismus, když nevyšly pokusy o neomarxistické převraty v západní Evropě 60 let, tak maoisti jako Barosso nalezli do funkcí a neomarxistickou revoluci nyní dělají skrze pozice v EU. ( viz "dlouhý pochod institucemi")



Asi požádám o grant pro Šluknov. Třeba se místní obyvatelé..
..rádi přestěhují do Bruselu a Strasburgu, kde jim v rámci multi-kulti programů Brusel ukázkově zařídí nové byty a školy a práci.. no a pak, až vytrhají a spálí ty speciální odolné parkety a jednotka ostrých hochů párkrát vykostí pár hošíčků v kravatách, uvidíme, jak to bude horké s těma pokutama..


EK jednoznačně bojuje proti Evropským státům a jejich právům.
Proč je jejím hlavním zájmem "zajišťování ochrany nelegálů před vyhoštěním"?
Ona by užší evropská integrace nikomu moc nevadila, kdyby nebyla jen eufemismem pro postupné nastolování bolševicko-islamistické diktatury.


za pečlivě bezobsažným textem
se skrývá nekompromisní příkaz odstranit i ty nejmenší překážky pro distribuci desítek tisíc imigrantů z Afriky a Arabského poloostrova do libovolné země, na kterou ukáže bruselský byrokrat prstem, aniž by se tato země vůči tomu mohla jakkoliv ohradit. Toto je konečná fáze příprav k islamizaci a rozložení Evropy...






Jak už delší dobu sleduji...
...tak se tato vláda neustále snaží bojovat s těmi, co buď pracují a odvádějí státu nejvyšší procento ze svých příjmů, nebo s těmi, co se po letech odvádění výpalného dostali na dlažbu, kterým nechce dát nic, ale aby se zaměřili na rozbujelý mafiánský systém korupce a případně na lidi, kteří nikdy nic do systému nepřinesli a přesto čerpají dávky, to je ani nenapadne...


vláda se zaměřila na to, aby kmotrové měli stále prohýbající se stoly. Žádné pracující či nepracující sem nepleťte. Ani jedna skupina tuto vládu nezajímá. Je to jen obvyklá osvědčená hra. Poštvat vždy nějaké skupiny proti sobě a ti navzájem žerou Z poslední doby např. mladé proti důchodcům, nemocné proti zdravým, doktory proti pacientům, zaměstnané proti těm, co o práci přišli nebo v neposlední řadě těch co mají stravenky proti těm co jim je zaměstnavatel nedal. A mezi tím se kmotrům pěchují kapsy např akce vytunelovaného předsednictví EU - případ půlmiliarového tunelu PROMOPRO.


Jakákoliv daňová reforma je špatná
pokud dusí ekonomiku. Každou ekonomiku je možné zatížit daněmi jen do určité míry. Pokud se toto zatížení dostane nad určitou úroveň, pak výkon ekonomiky klesá, a výběr daní je menší než při nižší úrovni zdanění. Neustálé zvyšování daňové zátěže tak jen prohlubuje deficit veřejných financí. Ochota platit daně je na nule, protože ať stát vybere jakoukoliv částku, tak ji nechá rozkrást nebo ji rozdá. Je naprosto zřejmé, že daňovou politiku dělají diletanti, stejně jako politiku energetickou, bezpečnostní atd.
Dosáhnout změny je ovšem velice těžké. Jaký volič takový politik.



Velice se pletete, stát prodělává a to už cca 20 let od transformace, kdy se státní majetek, tedy socialisticky řečeno majetek nás všech přesunul do soukromých rukou a stát občas neviděl ani korunu. V současnosti stát prodělává díky neschopnosti vybrat i ty mizerné daně, na které má nárok. Běda člověku, který nezaplatí regulační polatek, hanba všem, kdo zneužívají sociální dávky a stát ročně přijdou na částku přesahující 100 000, ale že finanční úřady ročně odepíší miliardy, které díky bezzubým zákonům a kamarádšoftům nejsou schopny vybrat, o tom se už nikde nemluví. Stát prodělává na nekompetentnosti, nebo všehoschopnosti politiků (obojí se navzájem nevylučuje), kteří v zájmu hlavně vlastní kapsy vymýšlejí způsoby a hledají důvody jak ulehčit horní vrstvě a odřít střední vrstvu. Selským rozumem si spočítám, že přesouvání peněz od většiny k menšině je z dlouhodobého hlediska kontraproduktivní. Jenže naše vláda plánuje s výhledem maximálně do příštího platu, nebo úplatku...



už brzy
takoví se už brzy budou houpat na náměstích!! finanční sektor má být sluha a ne pán !!! trošku se to za posledních 20let zvrhlo!!! finanční sektor nevytváří žádné hodnoty ,ale žije z toho že peníze dělají peníze a to je hlavní příčina posledních krizí!!! samozřejmě že na to dojedou hlavně ty sektory ,které hodnoty vytvářejí jako např. zemědělství průmysl atd. pro které měl být finanční sektor sluha ,ale stal se jejich pánem!!! a na to to všechno dojede a nebude to dlouho trvat a všechno to praskne!!!


trhy cekaji a cekaji ... ja myslim, ze kdybchom se vratili o par let zpatky, kde bez prace nebyli kolace, kde bylo skutecne treba pro obzivu vytvorit neco hodnotneho lidskou praci a umem, kde lichva byla brana jako zlo a obchodovani s nicim bylo carodejnictvi ... trhy by se mozna dockali a mozna by bylo lepe


jsem pro svobodu podnikani, ale vidite prece jak to dopadlo. Nektere obory, zvlast ve financnictvi, nelze ponechat na libovolnem rozhodnuti lidi ..


Ale jistěže lze. Stačí se do toho jen neplést a nechat trh nepokřivený různými sociálně-inženýrskými experimenty...
.
Mimochodem, co přesně "dopadlo"? Hroutí se tzv. "sociálně-tržní" ekonomika a čeká nás návrat ke kořenům, kde holt budou masy muset pochopit, že si nejsme všichni rovni a některé věci si nemůže koupit každý. A to říkám jako člověk, který rozhodně není někde na vrcholu potravního řetězce s dvěma jachtami a soukromým letadlem.

Proc ne? Ale musí za to rozhodnutí nést odpovědnost! není možné, aby kdsyž jde banka do krachu, tak se licdem v bance nic nestalo, jelikož je vyplatí stát. Čím více bude stát zachraňovat neschopné, nebo nebezpečně riskující, tak tím více se bude riskovat. Viz Irsko.