09/09/2011
Válka přátelé, jenom válka nás zachrání
Ben Bernake pomalu ale jistě připravuje další Q3, které možná definitivně spláchne dolar ve spirále inflace, reálná ekonomika Spojených Států je za stoleté řádění FEDu zcela zničená a k tomu si připočtěme dluh, který nelze nikdy zaplatit. Ze země blahobytu a svobody se tak stal poměrně chudý policejní stát.

Mýtus 9/11 už netáhne, neboť lidé mu přestávají masově věřit. Obrovské díry v oficiální verzi, která je dogmaticky stále preferována jako to jediné správné vysvětlení přestává oslovovat i dříve strachem podělané američany, kteří si začínají uvědomovat, že ti teroristé proti kterým se bojuje jsou oni sami.

Jediné co může současný dluhový systém na čas zachránit je válka. Uvědomují si to i některé mocenské kruhy v USA, které volají po velké válce, která zachrání americkou ekonomiku. Možná to bude ještě sám Obama, jehož budou dějiny znát jako novodobého Hitlera, který rozpoutal další světovou válku, možná ne. Každopádně čekají nás zajímavé časy, systém se hroutí a nevzdá se bez boje.

Ale ucel to splni...
Kuciiii americti nakoupi ve velkem zasoby vseho mozneho, ze zluteho kodu se udela oranzovy a priklepne se s pomoci medialni masaze zase nejakej ten bilionek armade.... To vse za souhlasneho prikyvovani otupelych obyvatel a na ucet virtualni ekonomiky


Budování policejního státu se souhlasem kontrolovaných
Ty se trochu zamysli. Myslíš, že by se někdo dobrovolně z Američanů zabil ? Celé 11. září zorganizovala nějaká americká státní agentůra. Nemusela to být zrovna CIA, ale každopádně to muselo být se souhlasem prezidenta. Tato agentura pak kontaktovala přímo Usámu, kterého bratr byl v době útoků v USA (zajímavé že) nebo další vedení Al-Kaidy. Ti pak zverbovali své sebevražedné ovečky, aby provedli útok na WTC. Samozdřejmě jenom náraz do WTC by nestačil. Ty budovy na to byly stavěné, proto ještě se do nich navezlo několik tun nanotermitu ( výbušnína, kterou používá jen americká armáda a její zbytky se našly v troskách budov, stačí hledat na internetu) no pak už byla válka s terorismem jen formalitou. Vojenský průmysl v USA šťastný. Amerika má další zdroj ropy. Všichni se mají dobře a že zahynulo několik tisíc lidí to nikoho nezajímá. Hlavně, že celý svět té jejich propagandě věří. Lidi, bych čekal, že po těch letech komunistické propagandy by člověk čekal, že na to neskočíte a vy jako



Co to sakra je?
V prvním řadě by měl letět jejich nadřízený nebo ten kdo v danou chvíli velel. Nechápu, jak se dva policisté mohou hádat, kdo případ převezme. Buď to má určit jejich šéf, nebo má jejich šéf nastavit takové procesy, aby to bylo za všech okolností jasné.

A pokud to na všech služebnách funguje tak, že se policisté domlouvají mezi sebou kdo případ převezme, pak je to systémová chyba celé policie a měl by bez pardonu letět ten nejvyšší.


Tady poteče krev
Poslední kapka, je to celorepublikovej problém, v očích Evropy jsme strašní rasisti, ale nikdo je nechce. Český stát je chrání, aniž by měl proč, to radši půjde proti normálním pracujícím a daní platícím lidem. Zorganizovat dobytčák a odvézt je tam kam patří a odkud pochází, a to že se x století táhnout z Indie přes východní Evropu až sem.... I MISTR JAN HUS ve svých materiálech již píše o čemsi nechutném a nepracující třídě, která zlodějnou oplývá


To už přesahuje všechny meze!
Nejsem žádný rasista, poznal jsem slušné, vzdělané lidi romského původu (doktoři i docenti mezi nimi byli) a mám k nim dodnes úctu. I další Romové bez vysokoškolského nebo středoškolského vzdělání, které jsem poznal, byli spořádaní lidé. Ale to, co provádějí romští mladíci ve šluknovském výběžku přesahuje všechny meze. Skutečně je zde nutný rázný represivní zásah policie, případně za přispění armádních složek. Jinak tam pořádek nenastane. Stejně tak bych se vyjádřil, i kdyby tyto věci prováděli neromští občané. Špatní lidé se najdou ve všech skupinách obyvatelstva, ať již jde o většiny či menšiny. Přeji zásahovým složkám brzké vyřešení situace a nechť jsou zločinci spravedlivě potrestáni.


Jen tak dal!
Xenofobni utocnice plna rasove nenavisi zautocila oblicejem na pesti utlacovanych hrdinu , jez zrovna pouhou svoji existenci multikulturne obohacovali svoje okoli. Nastesti ji vcas sebrali mobil , nez stihla privolat dalsi fasisticke utocniky.


Život je krásný
Končí mi pracovní doba. Mohu odcházet na víkend s pocitem, že jsem drobným dílkem přispěl na výtržníky a lidi bez chuti pracovat. Dále doufám, že část daně z dnešní práce udělá radost některému vlivnému, protože jej dostane jako úplatek. Ještě me čeká cesta na nákup a pro syna. Doufám, že mě po cestě nikdo nepřepadne. Pak příjdu domů a budu přemýšlet jak uhradit všechny složenky. Ale vůbec mi nevadí, že zatímco já neustále přemýšlím, jak vyjít se svým příjmen, část vydělaných peněz jde na ty co "nemůžou" pracovat. Pokud najdu v pondělí na parkovišti auto, budu opravdu šťastný a budu se těšit, že stejně dobře dopadne i další týden.
Život je krásný!