12/09/2011
Cromwel před občanskou válkou pravil ...
„Je nejvyšší čas ukončit Vaše zasedání, jež jste zostudili opovrhováním vším dobrým a poskvrnili všemi neřestmi. Nejste než sebranka a odpůrci blahodárné správy. Nejste než nájemní ničemové. Svou zemi byste prodali za kus bídného žvance jako Ezau, svého Boha zradili pro pár drobných jako Jidáš. Je ve Vás vůbec něco dobrého? Existuje nějaká hanebnost, jež by Vám nebyla vlastní? Věřící nejste o nic víc, než můj kůň. Zlato je Vaším Bohem. Kdo z Vás neumlčel své svědomí za úplatek?"




PŘÁTELÉ, CHÁPU ŽE TO MÁ NEČAS SLOŽITÉ......
je to jako tanec na vejcích, musí dovedně manévrovat aby nenaštval hradního pána s Bátorou, z druhé strany na něj zase dotírá Topka s mistrem šermu Kalouskem, ze třetí strany na něj tlačí kmotrovská ODSka (Řebíček a spol.), která si přeje zachovat vrchního zástupce-zametače Rampulu, pak do toho ještě kafraj VV a jejich naivní boj proti korupci, taky potřeba aspoň na oko dodržovat volební program, občas i prosadit nějakou tu reformu a to už vůbec nemluvím o opozici, která si mne ruce - všichni chtějí být spokojení přestože si jdou všichni navzájem po krku - to nemá řešení


Vtipný je, jak se to tu napíše jak chleba.
Z článku v podstatě vyplývá, že jak Vesecká, tak Rampula jsou naprosto k ničemu a že jdou korupčníkům na ruku. A že je to vlastně všeobecně známo a že se vlastně nic zásadního neděje, prostě pohodička. Z toho se člověku dělá ještě víc zle, než z toho, co jsou naši představitelé za dobytek. To, jak si lidi na tu špínu postupně zvykli.