30/09/2011
Je jasné že se Bártova čmuchací agentura angažovala
Naštěstí nejste volič pana Bárty. Já jsem a volit ho budu i příště. Proč? Protože pan Řebíček, pan Barták apod. s obrovskou pravděpodobností kradli v miliardách a neděje se NIC. Opakuji NIC. Pan Bárta si uprdne a je z toho titulní zpráva na iDnes. Proč asi?

Ano, a je mi jasné, že pan Bárta není zjevení Krista, kterého porodila panna. Je jasné, že má špínu za nehtama. Ale je to figurka, v porovnání s Řebíčkem a spol. A upřímně, co pan Bárta udělal za svého politického působení, že ho chcete osobně sesadit?

Lidi jako vy milují strany jako ODS a ČSSD, které pravděpodobně volíte. Kdybyste volil někoho jiné, a nemyslím, VV, třeba Svobodné apod. tak by se teprve mohlo něco změnit. Pokud tam bude ODS a ČSSD, tak se budou šetřit blbiny jako výroby Schwarzemberga, Bátora na školství, ale zlodějny za miliardy budou tutlány a my je budeme platit a ještě budeme nadávat na ty, kteří to chtěli nabourat. Ať už měli minulost jakoukoliv. Ježíše v naší politice nehledejte!



ABL jen plnila to,
na co byla najatá v rámci jejího legálního podnikání. Skandální by bylo až sdělení, kdo si ABL na tu práci najal. Indicie i pověst vedou k současnému starostovi Praha 11 z ODS.




ZASTAVIT veškerá nákupy a vše vyřešeno!
Nejen zastavit, ale zrušit armádu a vycvičit domobranu. Od Bílé Hory nám armáda nikdy nebyla k ničemu, co se týče obrany státu. Vždy jsme se vzdali a výzbroj předali nepříteli, ať to byl ze západu nebo z východu.Na zahraniční mise je nepotřebujeme. Tam, ať bojuji profesionální cizinecké legie a platí si je ten, kdo je tam potřebuje.