04/01/2012
Nejdřív odhlasují ekonesmysly, pak zvedají daně
Kalousku, fotovoltaický podvod, pro který jsi spolu s knížetem a socany hlasoval, nás bude stát nejméně 800 miliard korun, dalších několik stovek miliard nás budou stát škodlivá biopaliva, která jste Babišovi odhlasovali na mimořádné schůzi poslední den před volbami. KDE PO TOMHLE VŠEM BEREŠ TU DRZOST SE JEŠTĚ UKÁZAT NA VEŘEJNOSTI A VYJADŘOVAT SE K EKONOMICE???

Ten 1 BILION Kč, který naprosto zbytečně vyhodíme oknem, bude podle mě hrát zásadní roli v dalším osudu této země. Ti politici, kteří to odhlasovali, by měli být souzeni za vlastizradu. BOHUŽEL NĚKTEŘÍ OBČANÉ JSOU TAK NATVRDLÍ, ŽE JIM ZNOVA PONESOU HLASY

Odkazy:

[1] http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?G=38530&o=4

[2] http://www.senat.cz/xqw/xervlet/pssenat/hlasy?G=4907&O=5




Jednoduché počty.
Tento stát má 3x tolik úředníků než měla První republika, úředníci vše psali a počítali ručně, čím to, že jich je dnes 3x tolik, když mají počítače?

V roce 1970 tu prý byl normalizační policejní stát, který utlačoval lid a nějaký soudruh Havel měl vlastní jednotku policistů,která hlídala jeho chalupu a doprovázela jeho mercedes na cestách do pívováru. V této době jsme měli 33,700 příslušníků SNB, železniční policie a útarů STB pro boj s vnitřním nepřítelem. Čím to, že dnes máme více než 40.000 státních policistů, bez mála 30,000 městských policistů, tři tajné služby a nově generální inspekci. Tímto počtem fízů se tak stáváme suveréně nejfízlovatějším státem Evropy.

V ČR hospodaří 20,000 zemědělců na ně dozírá 5000 zaměstnaců ministerstva zemědělství a jím přímo řízených organizací, jinak řečeno každý 4 zemědělci si živí svého ministerského úředníka, platí mu dovolené, 13,14 platy prémie na konci roku atd.

Už chápete proč máme 1,5bilionu státního dluhu, oni vše prožerou a je jich moc!!


******************

Řešení
1) Zrušit EU, vyházet všechny bruselské parazity a vráti se do doby EHS (před rok 1993) - tento ekonomický systém plně vyhovoval potřebám Evropy, akorát neposkytoval dost politicko-byrokratických trafik pro různé darmožrouty.

2) Začít plnit Maastrichtská kriteria - tj. všechny země, jejich dluh a schodek překračují definovaná kriteria, nemohou být členy EUROzóny - tím pádem by EURO zaniklo, protože žádná země EUROzóny tato kriteria neplní (snad kromě Finska a Slovenska)

3) Státní dluh (dluhopis) umožnit pouze zemím s krytou měnou (jak jsem psal jinde největším zdrojem ekonomických problémů je fiat currency a virtuální peníze vzniklé spekulacemi, které nijak nekorespondují s ekonomickou realitou)

4) Věřitele nechat si vyžrat důsledky jejich "podnikatelského záměru" - sám podnikám a pokud bych nacpal peníze do ztrátového projektu, pochybuji, že by přiběhli nějací politbyrokrati (MERKOZY a spol.) a vrátili mi mé peníze i se ziskem,