16/01/2012
Karel Kryl - Necenzurované Noviny (1992/ 30, ročník 2)
V císařství se udělá nová šlechta, stará šlechta se z části postíná nebo odstraní, aby se znovu renovoval rod této šlechty a sešvagřil se s císařskou šlechtou. Vždycky tomu tak bylo a nastává to i v této zemi. To je můj názor. To znamená: nebudou tady žádné staré struktury, jsou tady dneska už staronové struktury a nedomnívám se, že komunistická strana je nebezpečná. Právě staronové bolševické struktury – bolševicko kapitalistické - se bojí komunistické strany. Dneska - jak to zní směšně - aby jim náhodou ty nakradené prachy nesebrala.

Krást a lhát se stává normou.
Krást se nemá a krade se čím dál víc.
Lhát se nemá a lžou zákonodárci a ředitelé polostátních podniků.
Čest a právo emigrovalo z Čech v roce 1968.
Komunisti dokázaly v průběhu 40 let zlikvidovat morálku a po roce 89 nomenklaturní elita (skupina, která ovládala klíčové pozice ve státní správě a průmyslu) dokázala během 20 let zlikvidovat ekonomiku. ekonomiku.
Současný systém je zvrácený a je nutné jej změnit. Bohužel to nepůjde bez účasti takzvané mlčící většiny.


NEZÁVIDÍM
těm pánům golfové turnaje, dovolené v Karibiku, spolehlivá auta, vybranou stravu, komfortní bydlení a vysmáté obličeje . Ale žili by ten pohodlný život, kdyby nás neokrádali za bílého dne? Co mě irituje je ta jejich bohorovnost a to, ŽE TO NEDOKÁZALI NORMÁLNÍM PODNIKÁNÍM, ale podvody. Platíme jim tu srandu a rostou nám dluhy, zatímco jim majetek . Kruci já už toho mám dost. Toto tady už snad není možné!!!!!!!!!!!!!!!!!!