20/01/2012
Kdo přinese důkaz o korupci,
který usvědčí pachatele a zachrání státní prostředky, dostane 30% odměnu.

To se vyplatí mnohonásobně, i do budoucna: usvědčený a zavřený darebák už víckrát krást nebude, zatímco dnes krade pořád znovu.

Státní zakázky veřejnými aukcemi, podle ceny nebo jednoduchého vzorce. Žádné vícepráce. Zveřejnit vše, včetně tzv. obchodních "tajemství": když jednou stranou obchodu jsme my, pak musíme vědět za co platíme. Firmy zveřejní majitele do poslední fyzické osoby, i schované za nastrčené boudy. Totéž u subdodavatelů větších než 5%, sčítajíce podíly společností propojených (!). Pokud se ukáže že lhali, propadne záruka, kterou budou předem skládat, a zaplatí pokutu ve výši té subdodávky.

Korupci odstraní přímé volby prezidenta, poslanců: jednoznačná odpovědnost jednotlivých politiků voličům, průběžný dohled. Nikoli zavázanost partajním komplicům, vzájemné krytí rozkrádaček a mafiánský stát způsobený vázanými kandidátkami poměrného volebního systému.

nové Společenství Přímé Volby, www.spolpv.org



Tak nevimLide si musi v prvni rade uvedomit ze to neni ani o oranzovych socanech ani o modrych ptacich z ods a ani o rudych komancech. Tem darebakum nahore moc vyhovuje kdyz se narod rozdeli na oranzove a modre a dohaduje se kdo zaco muze.Prosim procitneme uz konecne a uvedomme si ze te bande je uplne jedno za koho kopou hlavne ze kradou. Na chvili nechte politiku stranou a zamyslete se nad tim co delaji a o co jim opravdu jde.

Lide by se meli spojit proti tomu zlu a pro nase deti s tim neco udelat.!!!!!

Toto je pouze nazor jednoho ctenare!!!