13/02/2012
Tak to dopadá
Tak to dopadá, když rozežraní socani ve STÁTNÍCH ÚŘADECH zjistí, že už je nikdo nechce zadarmo vykrmovat. Soukromníci jsou v pohodě, pekař, rybář , dopravce a další jsou v pohodě, ti budou mít práci vždy a je jim jedno, jestli dostanou za svou praci a výrobky nějaké euro, drachmu a nebo dolar. Ale státem rozmlsaní příživníci ječí, protože si uvědomují , že zlaté časy života na dluh pomalu končí. DLUHY SE PLATÍ !



Pepa mi tuhle v hospodě říkal,
že mi smázne 2 kila z těch 3, co mu dlužím, když nebudu tolik chlastat a místo 5 piv si dám jen 4. Já si však na svůj sociální standard šahat nenechám ! A na protest zapálím barák Jardy !


Kam jsme se to dostali
Přečetl jsem si pár příspěvků a nechce se mi tomu věřit. Kdyby Řekům mohl za jejich skorobankrot někdo zvenku, počítám, že by byla ve stejné situaci skoro celá Evropa. Jen je mi s podivem, proč krachuje "jen" ta jižní. Vždyť mají to, co my a ještě moře, hory a takřka premanentní teplo. Nebude asi chyba někde u nich? Bude, načež oni začnou podpalovat domy a demonstrovat a tady se najde banda lidí, kteří je podporují. Nic není zadarmo, víme?

Na systém si stěžovat můžeme, jak je nám libo, ale upřímně, máte někdo lepší nápad, nebo jste jak Paroubek, který shodí vládu a pak dá od toho ruce pryč? Kdo myslíte, že by se bez vaší další vize dostal do čela? Skoro ti samí, jako tam jsou teď. A totalita ve jménu vyššího dobra? Ta už přece tolikrát žalostně selhala a pro změnu za to můžou zase jen lidi stejně jako teď. Myslím, že lidstvo obecně nemá šanci na delší přežití, pokud se něco radikálně nezmění. A třeba je ta změna blízko. Třeba je to ale stejná dálka, jaká chybí k jaderné válce.....