14/02/2012
Počet přestupků
Souhlasím s tím, že většina přestupků by se měla vyřizovat na místě a ne vyhodnocovat fotky z radarů v kancelářích a podobně. Jaký má smysl pokuta za rychlou jízdu po 6 měsících? To už ani nikdo neví, jak jel. Navíc policie, zejména městská, si přestupky vysloveně vytváří jako kšeft. Vůbec nemluvím o parkování, to je evergreen. U nás ve městě změnili dopravní značení a jedna ze silnic na náměstí je osazena cedulí, která kromě MHD povoluje průjezd už jen rezidentům a zásobování (vše v češtině). No a na konci té ulice je podloubí, ve kterém pravidelně číhá hlídka MP a chytá - zejména německé řidiče a řidiče z jiných měst, kteří jsou z té úpravy jednosměrek kolem našeho náměstí zoufalí a neví jak dál, tak to risknou. Kdo dopravní úpravu dodrží, najede po centru asi třikrát tolik a stejně tak nasmradí. Tak jaký má tohle smysl? Všimněte si, že neradí na začátku, ale chytají na konci ulice a ještě schovaní. Jim zkrátka jde o to, aby ty řidiče přistihli, ne aby je odradili nebo jim

zase špatně....
Trest má následovat co nejdříve má li mít nějaký výchovný efekt.Většinu přestupků by měla být schopna policie řešit na místě.K tomu však potřebuje autoritu a tu nezíská zákonem nýbrž svým přístupem k řidičům a podobně.Nějaké dohadovaní a přesvědčovaní probíhá obvykle jen u nás.Ve světě,třeba v Německu policista korektně sdělí přestupek a je to.Řidič se nehádá,nediskutuje zaplatí a odjíždí.Faktem je,že tam se nevymýšlí různé pastičky a hlouposti za účelem persekuce.I měření rychlosti probíhá tam kde je třeba a ne tam kde se snadno vybírá.Kdy konečně začneme kopírovat to dobré co ve světě je a přestaneme vymýšlet hlouposti.Odsunutím řešení se úředníkům práce jen nakupí a ne že jí vyřeší víc.


Kudy vede cesta?
Co naplat jsou to kur.y... je to vsude tak. CO bych poradil dotycnym ve zminenych ulicich? Slozit se na vjezdovou a vyjezdovou branu a zakazat po komunikaci prujezd kdzy je jejich. Proste vyhradne vjezd povolen pouze majitelum. Zalozit sdruzeni majitelu a postavit se k tomu timto zpusobem. Nic na plat prisaham, ze dospet to do tohoto stadia tak to udelam a klidne si na to vemu hypoteku. Dyt toto je silenost... je to stupnovane a ti lide co tyhle tunely delaji si neuvedomuji jednu zasadni vec a to je ze hnev vetsiny co nevidet prekroci unosnou mez a pak to prejde k tomu ze je nekdo zacne likvidovat na ulici, zapalovat jim domy, ohrozovat je na zivotech protoze oni si to proste zaslouzi za to co delaji... rika se neprej nikomu nic zleho, ale tomuto hnusu preju jen jedine a to aby v bolestech trpeli aby jejich rodiny v budoucnu zily v bide a hanbe protoze i ony se na tom podili pokud nedokazou zasahnout! Reknete mi ale koho volit? Vsechno je to totez :(






(Ne) vážený pane Johne
pokaždé, když čtu nějaký článek, kde se Vy, nebo někdo z té vaší "HURÁ" strany ohrazuje, nebo dokonce napadá legislativní, či jiné úlety této vlády, tak mám nezkonalou chuť někoho z té vaší vypečené party nakopnout do sedacích míst. Jestliže se Vám nelíbí vládnutí koaličních přátel, tak se pochlapte a tu vládu položte. Měli jste k tomu moře příležitostí a pádných důvodů. Pokud vím, tak jste vždy jen zařvali do lesa a když se objevil medvěd, tak jste stáhli ocas a s kňučením jste od problému odtáhli. Takže Vám pane Johne poradím, přestaňte tu dělat zbytečné vlny a běžte lovit dinosaury v nějaké PC hře, tam si to dovolit můžete, protože tam Vám nikdo nebude hrozit odebráním korýtek u kterých tak úspěšně a rádi s ostatními dinosauříky chrochtáte. Svou tvář jste u voličů už dávno ztratili a jste svými postoji jen za šašky.



Rasisty z donucení
Sociální politika (nebo spíš nepolitika) tohoto státu, domáhání spravedlnosti a překrucování rasismu dělá ze spořádaných občanů této země rasisty, to by si měli všichni zaintersovaní uvědomit. Udělat někdo tohle mému synovi, tak ho ztřískám do bezvědomí. Ne za trest, ale ze zuřivosti, že si někdo dovolil vztáhnout ruku na mé dítě, z čistě rodičovského a otcovského rozpoložení... Ale věřím, že bych pak dostal 20 let, zatímco ten, kdo někoho ztříská (zvláště má-li tmavší barvu pleti) kvůli dvěma stům korunám, ten by dostal 2 roky a podmínku. Vítejte v zemi, kde spravedlnost měří každému jinak. ;) Nicméně věřím, že pokud se nezačne sociální politika ŘEŠIT (ne to, co se furt šroubuje ve prospěch nepřízpůsobivých jako snaha začlenit nezačlenitelné do sociálního života), tak to tu skončí genocidou. Bohužel.