15/02/2012
Ale lidičky, volili jste pravici a teď bráníte podnikání???
Přece podle naší pravice i podle toho pána na Hradě nelze nijak bránit svobodnému podnikání. A exekutorství, lichva, prodej kradených věcí, krádeže aut, neplacení daně z nafty atd. atd. to je pro naši pravici úplně normální byznys. Navíc naše pravice úspěšně brání zákonům o dokazování původu majetku a odhalení tajných akcií na držitele, aby se neodhalili praví adresáti všech tunelů - viz zasílání výpalného z Dopravního podniku Praha na jakési ostrovy jakési firmě. Podle ODS je v pořádku, že DP platí jednu třetinu ceny všech nakupovaných věcí nějaké obskurní firmě za zprostředkování!!!


jací úvěroví žraloci?
v demokracii se jim říká zločinci ,podvodníci , lichvářská mafie . to co dělají jsou samozřejmě podvody bohužel legalizované tímto bantustánem ,oni se nesnaží vydělat si peníze prací nebi službou ,ale podvody a snahou maximálně okrást svou obět jakýmkoliv způsobem

ZA TO MUZOU CESI DEKOVAT
Klauzovi a jejich vlade, ktera nedokazala za dvacet let vytvorit zakony na ochranu konzumenta. To je vysledek Klauzova prohlaseni o bezrozdilnosti cistych a spinavych penez a spinavosti nekterych vladnich cinitelu.

Je už toho moc.
Tady se už nejedná jenom o relativně férový boj, kdy nějaká svině zneužívá zakopnutí jedince a každý může říct, že si za to dotyčný může sám, ale náš stát, který by nás měl ochraňovat, nás nejen sám drbe, ale ještě i vytváří sviním podmínky pro jejich byznys - kam se na všechny hrabe mafie, tohle je ještě horší.


Velmi pěkný příspěvek napsal "Wandys1 v 6:26 "
Cituji:
Když právo mlčí, podvodníci vlčí.
Je zajímavé, že sousední Německo se dokáže bránit jak podvodným prodejcům, tak podvodným lichvářům.
Přesložité smlouvy s malinkými doplňky na straně 4-5 tam neplatí. Jakákoli povinnost musí být přesně, srozumitelně, snadno čitelně uvedena a opatřena podpisem obou smluvních stran. Pokud se soud usnese, že tomu tak není, je smlouva neplatná. A stává se to velmi často. "
- Ten člověk naprostou pravdu, v Německu to takto skutečně funguje.





Není pochyb o tom, že hlavní chyby udělaly řecké vlády,
když si svou extrémní štědrostí kupovaly svoje voliče. Těm se ten královský život téměř bez práce pochopitelně zamlouval. Kdo by taky protestoval? Velkou chybu ale udělaly i banky a státy, které si lépe neprověřily řeckou solventnost a vůbec ekonomické poměry v zemi a Řecku vesele a bezstarostně půjčovaly ještě v dobách, kdy nemusely jako nyní vytloukat klín klínem. To samé předcházelo hypoteční krizi v USA, kdy opět banky, i velmi renomované, např. švýcarská UBS, obchodovaly s nejrůznějšími finančními deriváty a přišly nakonec o tolik pěněz, že by se bez státní podpory složily. A nikdo za ty špatné obchody nenese zodpovědnost. Provize si nechají, maximálně je propustí se zlatým, nebo spíš platinovým padákem a veškeré náklady nakonec nesou daňoví poplatníci těch zemí. Ač nejsem rozhodně levicově orientován, začínám mít pocit, že existuje skutečně kooperace v rámci určité mocné, mezinárodní, velmi dobře situované vrstvy lidí, kteří si se států a jejich občanů dělají dojné