17/02/2012
Předpokládám dobře,
že už dnes je smlouva s onou firmou ze strany příslušného státního úřadu vypovězena? Jinak taková poznámka: Před převratem by se něco takového stát nemohlo. Jednak vydávání těchto dokladů zajišťovala policie, resp. tehdy VB, načež veškerá skartace se prováděla tak, že napytlované a pečlivě zapečetěné pytle se starými doklady převezlo vozidlo, které patřilo VB, do smluvní teplárny, kde za dozoru komise, jejíž členy byli zase policisté či občanští zaměstnanci, byly pytle spáleny v kotlích. Nebyl k tomu třeba žádná další firma, tudíž bylo takřka zamezeno tomu, aby k nějaké ztrátě došlo. Dnes je to s použitím různých nesmyslných mezičlánků v podobě neschopných soukromých firem, které se k tomu dostanou jen proto, že někomu dají obálku, samozřejmě možné. Navíc se nedá vyloučit, že ta firma se starými doklady nekšeftuje.



Čemu se divíte?
Podvody a falšování data trvanlivosti je běžná každodenní praxe v hyper a supermarketech. A když se na to přijde, odnese to chudák prodavač (-ka). Jenže ty prodavačky jsou k takovému jednání donucené - manažer stanoví, že musí prodat tolika tolik sýru a už se nestará o to, zda je to v dané lokalitě vůbec reálné. Běžně se bere, že když to množství prodá prodejna v Brně, musít totéž množství prodat prodejna na malém městě. Tečka, diskuse se nepřipouští a odepisovat prošlé potraviny také ne. Vydělat se musí na všem, tak je naprosto běžné, že se starý vlašák míchá s novým atd. Prodavačky nemají na výběr - buď podváděj, nebo si běž hledat práci jinam...



Dobře nám tak
ČESKÝ maloobchod zrušili soudruzi nahoře kteří nám českým obchodníkům a přivandrovalým hypermarketům nastavili ,,stejné podmínky".My nemáme destileté úlevy na daních pronájmy lukrativních pozemků za 1Kč, nemůžem si beztrestně kolem obchůdku vybudovat misto parku parkovistě.Aco na to třeba hygiena?Kdyby u českého obchodníka našla prošlý sýr tak skončil, pže tu pokutu by neustál a hypermarkety se nám smějou do ksichtu pže ta pokuta která nas zlividuje to je jejich 5min tržba a stejně ji nezaplatí.A když jo tak nám prodají v AKCI párky,které neprodaji jinde v obchodech EU pro psy a nahradí si pokutu. pokutu.

,,Jsem rád že jsme správní češi a podporujem naše obchodníky tim že utrácíme za odpad s EU a nakupujem v hypermarketech a pak si stěžujem že tu žádní čeští obchodníci nejsou"




Vazeni diskutujici,muzete mne treba ukamenovat,
ale toto je vase vina.Protoze v okamziku,kdy vase noha vkrocila do jednoho z techto hypersuper a vase ruka vytahla penezenku,vlastnonozne a vlastnorucne jste zaslapli a zaskrtili sveho maleho ale treba poctiveho obchodnika v ulici ci na navsi,sveho pekare,sveho reznika.Tak se necukejte a bastete.Doufam,ze vam bude dostatecne spatne.Pro informaci mam v ulici tri pekare a ty pravidelne stridam,aby se neurazili. A uzivi se.