21/02/2012
hrůzostrašné
To je úplně neskutečné o čem je tento článek. Tady všichni vidí a říkají, že je to prokorupční zametač kauz a není zde žádná síla ho smést z povrchu zemského. On samotný se jen směje.



v normálních demokraciích by takového člověka už dávno
přejelo auto řízené někým z kontrarozvědky. Udělal by se mu veřejný obřad, pár hlavounů by řeklo, že jeho přínos rozvoji práva a demokracie v ČR byl nazastupitelný, rodině by se kondolovalo a jelo by se dál.

V ČR nikoliv, takový člověk se naopak nechá pobíhat na svobodě a ještě se mu dává zbytečný prostor pro další znevažování justice a zpochybňování základních principů spravedlnosti v očích běžného občana. Ti nahoře prostě nemají dostatečný pud sebezáchovy, aby takovéto věci uměli řešit starým dobrými metodami a domnívají se, že lidé prostě ty vidle do rukou nevezmou, protože se zatím mají lépe než v Řecku ...



Gauneři
Je to strašné, když takový gauneři ovládají chod celé společnosti. Nadřízený jej odvolá, on skočí za komošem soudcem a ten to zruší. Možné jen v ČR. Absolutně bezmorální politika (provázanost soudnictví s politikou a mafii). Je to tak provázané, že by je někdo musel dstanit jedině jiným způsobem.


Justiční totalita
Rampula alias Urválek našich kmotrů se vrací zpět na výsluní České justice.
Člověk, co dlouhá léta kryl rozkrádání této země je naprosto nepostižitelný a krytý ze všech stran.
V normálním státě by už stál u zdi a hleděl do hlavní popravčí čety ale u nás se vesele vrátí zpět do funkce aby dál mohl krýt své kamarády a věrné soudruhy "kmotry". Všichni vědí co je to za člověka a co dělá za sviňárny ale nikdo nemá koule stím něco dělat.



Chape to nekdo..
Clovek jehoz jmeno je synonymem pro korupci se odmita vzdat funkce jenom proto, ze zakony delali lide jako on a moc dobre vedeli jak to udelat, aby nejen byli beztrestni, kdyz se na to prijde, ale hlavne aby je taktez nikdo nemohl zbavit koryta..



Stupidní politika EU
Možná ani není stupidní jako promyšlená aby vyrabovala chudší země ku prospěchu bohatších. Řecko nekrachuje proto že není konkurence schopné nýbrž kvůli psychologické masáži MMF a EU, která tlačí na ceny tak aby dovedla zemi tam kde ji chce mít. Tedy pokornou a závislou. Proto Řekové nekupují např. kvalitnější vlastní potraviny, (zeleninu, ovoce, jogurty dokonce i olivy a olivový olej) ale kupují levnější blivajzy z EU. Např. zcela prokazatelně např. olivy a ol. olej dováží představte si to z Holandska. Jakpak tam asi můžou růst olivy? Leda v nějakých sterilních sklenících nebo kdovíkde. Politiku je to hnusné ale levné pociťujeme i v našich obchodech a v Řecku je to v daleko větší míře. Za posledních 10 let vytlačily z místních řeckých obchodů kvalitní řecké jogurty a potraviny eurosračky Danone apod. Tam je ten problém. Argentina byla v podobné situaci. Po krachu a oprostění se od vlivu MMF si zase žije jako dříve. A co více dluhy bez potíží všchny během pár let uhradila.



Tak co je vlastně EU ?
...Někdy v 80-tých letech Západu došlo,že období blahobytu jednou skončí a to brzy.Peníze nakradené z dob kolonií docházely,trhy už byly přesycené,a Východní blok nedostupný...pak ale přišly změny a jim svitlo,že to bude záchrana.ČR,ale i ostatní státy bývalého Vých.bloku ,v rámci přilákání investorů a zalíbení se Západu ustoupilo z vých.trhů a zavedlo nevýhodné ,investiční pobídky,.Jak si to podržet?,, Tak ty zaostalce vezmeme do EU,ale zachováme si-pomocí loutek v jejich vládě -kontrolu nad jejich ekonomikou a politikou - taková skrytá kolonie.Budou na nás dělat,kupovat vše od nás a my jim občas něco vrátíme - říkejme tomu třeba DOTACE EU.Kolik ? O tom rozhodneme MY, ,,lepší,, členové EU a bez nich(proč se bavit s podřadnými,že).,, Jenže... Lidé to už prokoukli a to nejen u nás...Proč je tedy tolik EUROSKEPTIKŮ? Protože to dělení na ,,lepší a horší,, členy EU tak trochu smrdí! My Němcům,Francouzům atd. nic nedlužíme! Oni od začátku pomáhají JENOM sobě!!!!!!



Jiná unie
Eurohujeři stále nechápou jednu zásadní věc. Ten problém není černobílý. Ano nebo Ne Evropské unii. Ráj nebo peklo. V této zemi je velká skupina lidí, kteří chtějí být v jiné Evropské unii. V unii bez těch příšerných dotací, v unii bez tragikomických ekologických experimentů, v unii, kde je hlavní a zásadní pouze volný pohyb osob, zboží a kapitálu. V unii ekonomické a ne politické. Eurohujeři se této myšlenky bojí jak čert kříže. Problém je v tom, že současná unie si vybudovala takové obranné mechanizmy, které jakoukoliv přeměnu stávajícího stavu činí mimořádně složitou. Nezbývá než čekat, až v jednotlivých členských zemích krachnou socialističtí experimentátoři. Naštvaní lidé nejsou jen u nás.