06/03/2012
Co dodat na adresu bruselských poslanců
Když jsme byla malá občas jsem zlobila, někdy méně někdy více,nepomohla prosba, upozornění ani domluva. Jednoduše jsem zkoušela kam mne rodiče pustí a kolik si toho mohu dovolit. Hold ,dostala jsem pár na zadek a byl klid. Někdy jednoduše vysvětlování, domluva nezabíra. A když se teď dívám na rodiče, kteří během 10 minut 15x upozorní dítě na stejný prohřešek a jejich potomek si nadále dělá co chce.Rodič rezignuje, dělá, že to nevidí, neslyší a navíc si při obhajobě jeho nevychovanosti plete drzost se zdravým sebevědomím.




Tento případný zákonný návrh je nesmyslný z více důvodů
Jednak porušení se musí nějak dokázat. To jako 4 letý capart přijde na policii a řekně, že dostal na prdel? Napíše udání a podepíše ho?
Je rozdíl mezi výchovným pohlavkem či rodičovským daním "na prdel", které přichází jako bezprostřední akt po (většinou) opakovém porušení nějakých domácích pravidel milovanou ratolestí, a týráním dítěte. A na týrání již zákon pamatuje. Zde není třeba nic řešit, ale pokud přijde třeba nějaká osvětová kampaň za omezení přehnaných domácích fyzických trestů, budiž. Nechte to prosím na rodičích. Ti ví nejlépe, kdy a jak přitlačit na pilu. A pokud to neví nebo to přehánějí, je to věcí sociálky.




Pani Simunkova bude nejspis neplodna,
protoze kdyby mela deti,tak by prestala blabolit nesmysly.Zadny normalni rodic nemlati deti pro nic za nic,ale kdyz uz nic jineho nefunguje,tak par na zadek obycejne zabere.Az mi poleze dite na rozpalenou plotnu,zavolam napred pani Simunkovou,aby mu to rozmluvila,kdyz se ji to nepodari,tak dam par na zadek ji.




To je fakt neskutečný
Ať jde opravdu celá EU do pr...e. Rozhodně jsem proti nějakému surovému bití dětí, ale pohlavek nebo pár na zadek je nejvýchovnější metoda. Věřím tomu, že existují děti kterým opravdu stačí jen domluvit a že existují rodiče kteří mají takovou autoritu, že děti bít nemusí, ale pro zbylých 90% rodičů je občasný tělesný trest jedinou možností jak ukázat kdo je autoritou. Za chvíli tady budeme jako v Americe kde děti lítají po supermarketech, ničí co jim přijde pod ruku a rodiče se jen blahosklonně usmívají a personál se bojí zasáhnout. Co ta úžasná paní co tohle navrhuje, kolik ta má dětí ????
Nic, prostě když řeknu malému synovi že něco nesmí a on to udělá znovu a já mu to několikrát zopakuji a on stejně neposlechne a zkouší kam až může jít, tak mu prostě řeknu že ještě jednou a dostane na zadek. No a co myslíte....neposlechne a dostane na zadek. A příště si to moc dobře pamatuje.
Takže děti bít určitě, ale s rozmyslem. Nikomu pár na zadek trvale neublíží !!!




Dnes je možno vidět i taková zlatíčka, která kopou do mamky
a mamka, místo toho, aby je přetáhla pro zadku s důrazným upozorněním: Tohle se nesmí! , tak omluvně vysvětluje... Když on tak moc chtěl tu hračku...
Za mého mládí byl prostě rodič nedotknutelná autorita.



Amerika
a je to tady presne jak jsem predpokladal, pred peti lety jsem se tomu smal, jaci jsou Amici tupci, kdyz se nechaji zalovat od vlastnich deti, jen jsem si v duchu rikal, jeste, ze to neni u nas.Je to tu!!! Jenom kvuli tomu, ze do toho kecas zase a opet Evropa!!!Meli bychom zvazit odchod z EU, aby nam tady po mestech nelitali spratci s kverama, protoze na ne nebude metr.




Jen za únor zbankrotovalo 287 firem.
Zaslouží si státní zaměstnanec plat, který by v mnoha případech zachránil budoucnost několika desítek zaměstnanců? Oni jsou ti špatní správcové, kteří mají na svědomí špatnou kondici hospodářství...

**************


Co to je za volovinu??????
Prej že si nemůžeme dovolit tak hustou síť!!! Promiňte, ale větší ********* jsem vážně neslyšel a ani nečetl. Nemůžeme si dovolit nic, jen to tady zničit. Je mi z toho na zvracení, jak se tady všechno likviduje... Napadají mě různé myšlenky, ale nechám si je pro sebe, ještě bych dostal doživotní zákaz vstupu do diskuzí. Stát a úředníci jsou mrchy, ne, že nemají peníze, jsou to mrchy!!!


Přece je nepřípustné,
aby se ukázalo, že ztrátové tratě lze provozovat se ziskem, pokud se chce ...


Je to zločin!
Měli bychom si uvědomit, že hlavně obec a lidé v ní tvoří stát. Politikové a podnikatelé jsou jen papíroví držitelé prostředků, jejichž funkce byla kdysi sloužit lidem. LIkvidace trati povede jen k tomu, že někdo shrábne prostředky daňových poplatníků. Plus likvidace tratě, to je dvojí krvácení. Navíc při současném vývoji nám nakonec zbude jen to, co budou obhospodařovat obce. Zastavme ty zločince!! zločince!!


nemocná doba
Ministerstvo argumentuje tím, že nemůže zvýhodnit obce před jinými zájemci bezúplatným převodem. Takový postup by byl považován za nedovolenou veřejnou podporu.
Fakticky je stát a obec stále stejný objekt, i když oficiálně se na ně pohlíží jako na dva subjekty. Takže co to je za kecy? Pokud by bylo možné toto napadnout u soudu, tak je naše doba opravdu nemocná. nemocná.


Jestli oni nemají strach
že těm obcím začne ta trať vydělávat. Pak by de facto přiznali, že jsou nemožní ekonomové a že nás okrádají. Nehledě na to, že nenamastí kapsu bratříčkovi ve firmě, která nutně potřebuje rozebrat pár kilometrů kolejí za pár korunek a zbytek věnovat chudým příbuzným z vlády.


To jsou věci, co?
Jediné o co jde, tak o ty zakázky pro firmy, které se ničí tratě. Opomenu to, že úrdžba je uměle navýšena, nikdo mě nepřesvědší, že chlap s klíčem, který dvakrát do roka projde trať, stojí tolik. Když už je potřeba něco rušit, tak proč to nenechat zdarma zarůst lebedou a nechat trať na dobu energetické krize, popřípadě ji nechat zdarma rozebrat nepřizpůsobivými. U nás byl na nádraží nevyužitý sklad, byly dva zájemci na koupi ( za 500 tis. ) dráhy jej raději zbouraly za náklad 2 mil. ( úplně nehorázné ) a onen náklad zaúčtovali do nákladu údržby tratě ( aby byla v mínusu? )


Přesně tak
Já taky nepotřebný věci raděj vyhodím do kontejneru, před tím je ještě raděj poničím, než abych je dal třeba někomu potřebnýmu. Ještě by z toho měl užitek a já nic a to by tak hrálo!!!