21/03/2012
prý selhání jednotlivce ...
odsouzený zločinec vykonává exekutora - to je selhání jednotlivce ?
Ne - zločinecký syndikát už vybudoval zcela paralerní a na státu nezávislé struktury,které se řídí svými pravidly - tedy vlastně jen jedním - bezohledně a co nejrychleji se napakovat ...


Jednotlivé selhání ???
Celý tento systém je nefunkční. Místo toho aby donutil dlužníky zaplatit dluhy, dohání vykalkulovanými a vylhanými mnohonásobky částek lidi do likvidační pasti z níž není úniku. A stát? Ten jen nečinně čumí - jako vždy když jde o lidi.


Vážení spoluobčané, vám to ještě nedocvaklo ? Fakt ne ?
Stát jako celek s jeho všemi zdroji si propachtovaly parlamentní politické strany k všeobecnému rokrádání.
A jednou za 4 roky dochází k volbám, které mají jediný smysl. A sice upřesnit poměrové koeficienty, v jakých bude ta která partaj stát rozkrádat v následujícím volebním období. A o dalších vlbách se to opět mírně zkoriguje. Nicméně kradou všchni, stále a průběžně.



--------------------
Skutečný hrdina
Nebojácný, odvážný, statečný, charakterní, s rovnou páteří a schopný naprostého sebeobětování pro vlast a pro to, v co věří. Každý slušný národ by měl člověka jako byl on v první řadě největších národních osobností. Jak typické, že Češi o něm skoro nic nevědí. Takový hrdina se národu zlodějů, šejdířů, srabů, kolaborantů, servilních podlézavců a hlupáků naprosto nemůže hodit do krámu. Místo něj davy milují Václava Klause, jehož nejodvážnějším činem je tulení se k Putinově noze.


Skutečný hrdina - čest jeho památce!
Oddaný a nezlomný vlastenec, který za svoji zemi položil život.
Jeden z mužů, na které můžeme a máme být právem hrdi!


Morávka...
...považuji za jednoho našich největších hrdinů 2.sv. války. Navíc sympaťák co nosil kolty proklatě nízko. Perfektní střelec co si několikrát poradil s přesilou gestapáků.



-----------------------
Co je na tom k divení?
Nepřehledné podnikatelské prostředí, nevymahatelnost práva, zkorumpované soudnictví a neustále se zvyšující daně! Pokud má někdo možnost z vydělané stokoruny si nechat osmdesát konun a nikoliv jen padesá, přesunutím sídla firmy do zahraničít, byl by každým z nás považován za idiota, kdyby to neudělal.

Víte kdo tu nakonec zbude
1,2M vesměs nepotřebných státních zaměstnaců, 500.000 státáních invalidních důchodců, kterým většinou chybí jediné such živit se prací a 300.000 státních cikánů. Ministerští úředníci su budou vyplácet prémie za to jak krásně spravují státní dluh.
Jen mi není jasné kdo bude tenhle mejdan platit, když po 20 miliardářích odejde 20.000 milionáři a následovat je bede 2.000.000 lidí pracujíchích v průmyslu a zeměděství.
Jen nevím zda bychom neměli sebrat klacky a vyhnat tu první 2M bandu příživníků a flákačů.

Já myslím,
že jsme dospěli do bodu, kdy je nutný restart. Nikdo z nás už se v ničem neorientuje, všechno je pomotané, nejasné, složité, nikdo nikomu nevěří, média nás krmí polopravdami...sami odborníci se přou mezi sebou Jak se má po tom , člověk, který se příliš nezajímá o daný obor, orientovat ?
Pro mě bylo kdysi jasné, že když někdo něco vyrobí, má to nějakou hodnotu. Bylo mi i jasné, že bankovky byly kryté zlatem....ale v dnešní době "moderní" ekonomie je vše totálně zamlžené. Tady už si pomalu normální člověk nevystačí ani s logikou, že 1+1 = 2.
Proto mě tu docela udivuje, jak všichni všemu rozumí....podle mě jsme všichni na jedný lodi , která směřuje k jednomu velkému vodopádu, kde to všechno končí...akorát někdo to bere oklikama vedlejšími rameny no a někdo nás tam veze přímo..podstata je, že to nikam nevede a už jsme dávno měli přestoupit...

A co v zemi, kde bezostyšně řádí exekutoři....
Se jim vůbec nedivím, vyděláte peníze, věnujete se firmě, budujete něco, zaměstnáváte lidi, a stát místo toho, aby vám pomáhal, a dal kvalitní podmínky k práci, tak podporuje exekutorské mafie, korupci a dotuje nemakačenka a náboženské fanatiky s 8 dětma.....
A nejhůř na to doplácí střední třída, dneska pokud nežijete ve městě nad 100 000,máte 1-2 děti, poctivě pracujete tak z 80% bojujete o vlastní přežití a to mi vadí....
Jako majitel menší firmy o přesunu do zahraničí uvažuju taky. (Není důvod proč dotovat lidi, kteří si navzájem dohazují zakázky a poplácejí se, nebo továrny na děti a tmavší spoluobčany) Ať má z mojí práce peníze ta země která si je zaslouží - ČR to rozhodně není

Nesváděl bych vinu
na těch 13, ale na ty politiky co teď brečí. Impotetní vláda, impotetní soudy. Ve státě bordel a marast. Jeden zoufalec se snaží vehementně plnit státní kasu stylem výběrčího daní z Půlnočního království a banda zlodějů s mandátem nebo státní funkcí to zdruhé strany zase rozebírá (p. Bořivoj Zeman byl poněkud nadčasový).
Vůbec se tedy podnikatelů nedivím. A politici? začínají dostávat strach, že na ně nezbude ...

20 let se nechala politikům volnost v rozkrádání!
A teď se všichni diví. Za 20let se dovolilo vybudování mafiánské struktury na nejvyšších místech. Ta teď tak rozkrádá stát, že se musí zvyšovat daně, vše dosluhuje. 20let se žilo na dluh. Kdo je rozumný, tak tento stát opustí. Protože zrušit tu rozkradačskou mafii bude trvat dlouho a to co rozkradli, to už nikdo nevrátí. Sám vím o několika případech rozkrádání pozemkovým fondem. A jelo v tom i hodně politiků. A ty ztracené příjmy z pod cenou prodaných pozemků jejich hodnota byla 1000x a více násobná, ty nikdo nevrátí. Celkově to půjde do stovek miliard.