23/03/2012
Kdo tady ohrožuje demokracii ???
Holešovická výzva, nebo Bém, kmotři, a další parchanti, včetně podplacených soudců a policajtů ? Bárta je u soudu kvůli uplácení vlastních lidí z vlastní kapsy ? Ok, ale to je přece sranda proti tomu, co vidíme tady. Uplácení v řádu miliónů, miliard. Každý od někoho něco dostal, každý na někoho něco ví. Je to marast, který lze odstranit už pouze radikální cestou, a to není dobrá zpráva. Tak co vy na to, pane prezidente ? Václav Havel už tady není, prezident krade tužky, Vondra má 10 kilo másla na hlavě, .... tak co s tím ? Zbyl tady ještě někdo ?
TAK NÁM DOPRDELE ASPOŇ NEZVEDEJTE DANĚ !!!



Nevolit
Fascinuje mě, že podle posledních průzkumů existuje asi 20 % voličů, kteří jsou ochotni tuto stranu volit. Podobně v Praze před volbami byly notoricky známé kauzy typu Opencard, přesto se našly desítky procent voličů, který tuto stranu volily. Existuje jediné vysvětlení - tato část populace to vnímá jako normální způsob vládnutí a zacházení s veřejnými financemi, a jediné, o co se snaží, je být u toho a taky si trochu odklonit do vlastní kapsy.
Pokud skutečně chceme něco změnit, nesmíme stále slepě volit a podporovat strany ušpiněných politiků. Nic se s nimi nestane, když minimálně v průzkumech volebních preferencí neklesnou po podobných kauzách pod 5 %. Nebuďme ovcemi!


Někdy mě přepadá pocit,
že se musím stydět za lidi, kteří se ztrapňují. Bývá to občas v televizi, naposledy nad některými scénkami studentů v týdnu neklidu... Vláda má ovšem výsadu: nevzbuzuje ve mně pocit studu, ale vzrůstá ve mně vztek. Vztek na ně, ale zejména vztek sám na sebe... Za to, že jsem v 89. uvěřil, že tady je dobré místo k žití, a že máme šanci být slušnými, kulturními a spokojenými lidmi.... Dneska bych si nafackoval, že jsem neviděl tu špínu, která z toho čuměla na všechny strany, ale já byl slepý....Ani nejde o to, že se ty věci dějí - v každé společnosti je póvl...Ale jde o to, že se to děje zcela programově, beztrestně a terčem nehorázných darebáctví jsou důvěřiví lidé, staří, slušní, naivní apod. Takový systém, který toto umožňuje, je špatný a zaslouží jít do kytek.


*************************


Hlavně si uvědomte,
že to celé NENÍ o nějakém Janouškovi a Bémovi. To není selhání jednotlivců, jak se nám budou naši mocní snažit v tom nejkrajnějším případě namluvit. TO JE SYSTÉM!! Takhle se tady už víc jak 20 let vládne a hospodaří s veřejným majetkem. Ten dluh přes 1 bil. Kč neudělali důchodci nebo státní zaměstnanci, dokonce ani cikáni ne. Udělala ho tato politicko-podnikatelská mafie. Její vrchní představitelé se nám smějí a rozesílají nám složenky, abychom zaplatili jejich zlodějiny! Už sakra dost!!