16/05/2012
Moc tomu nerozumím
Když už chtěl úplatky, proč nevydal "knihu" - je to čisté (legální) - vydáte si "knihu" - nejlépe sami si, aby jste se nemuseli dělit a když Vám chce nějaký "podnikatel" udělat "radost" - koupí si třeba 20.000 výtisků... - Vám peníze legálně přitečou, legálně je vykážete a zdaníte a jste čistí. Podnikatel si nechá natisknout samolepky s logem své firmy a nalepí je někam do knížky - z knihy je rázem reklamní přemět a lze jej legálně dát do účetnictví a "pozornost pro Vás" se stáva daňově uznatelným výdajem... Vše čisté a legální, nepostižitelné, výhodné pro toho kdo úplatek bere, dává a nakonec i pro státní pokladnu, která z úplatku dostane daně.

Nebo proč si nezaložil "neziskovku" a nestal se jejím čestným předsedou? Dobročinnosti chtivý podnikatel by daroval neziskovce třeba osobní vůz Bentley - opět krásně čisté a legální,

Nepotřebujete ani žádné Kajmanské ostrovy či Kypr - vše se dá řešit ve vší počestnosti díky naší kvalitní legislativě, kteoru nám tu ODSČSSD už roky zpracovává.





Rath je duševně nemocný člověk,....
.....jak jinak by se mohl nechat chtit policií? Akcie na doručitele jsou tou správnou cestou, proč si myslíte, že za nimi politici stojí a nechtějí se jich vzdát. Nosit peníze v krabici od bot, je tak slaboduché a dětinské, že to přesně vystihuje inteligenci výše jmenovaného. Bohužel jsou v politice lidé, kteří nemají v podlace 30 mega, ale v anonymních akciích miliardy, ti jsou ovšem nepostižitelní. Ale co společnost která si dvacet let zloděje stále dokola volí, si asi nic jiného nezaslouží. Korupci není třeba odhalovat, korupci je třeba omezit systémovými opatřeními a majetková přiznání, jsou jednou z cest. Pokud nebude politik žít ve strachu, že bude odhalen, nebude muset skrývat svůj nakradený majetek, nic se nezmění, podívejte se na to, kolik politiků se chlubí svým majetkem aniž si na něj kdy mohli vydělat, je to normální?