11/07/2012
Tato vláda se dostala k moci na základě
podvodu a předvolebních lží, a pomocí demagogie a lží se drží u moci.
Vláda, která slibovala, že v žádném případě nabude zvyšovat daně, daně zvyšuje jak o život.
Vláda, která o sobě tvrdí, že je vládou rozpočtové odpovědnosti, má schodky více než dvojnásobně větší než rozhazovačné vlády ČSSD.
Zodpovědná pravice, přebírala zemi v roce 2006 s dluhem 802 miliard, a nyní je dluh 1,61 bilionů. Takže zodpovědná pravice za necelých 6 let, zadlužila zemi o 800 miliard, k čemuž je nutno připočíst 156 miliard státní rezervy, kterou Topolánkova vláda převzala od vlády Paroubkovy, a která se jaksi ztratila. Takže celkový dluh pravice za necelých 6 let je neuvěřitelných 960 miliard.
Ekonomika ČR loni rostla o 1,7%HDP, prý kvůli krizi. Ekonomiky Polska a Slovenska loni rostly o více než 4%HDP, a Německa o 3,1%HDP. Tam krizi nemají?


Kdo ho platí?
Kdo toho flanďáckýho hajzla platí za ožebračování a likvidaci národa? Vychází mi to jedině na banky a jejich vlastníky. Z lidí dře kůži, ale dluhy seká čím dál větší. Jediný, kdo z toho má prospěch jsou finanční lobby a kmotříci. A aby to dělal z obyčejný blbosti, to v jeho případě není možný ani se 3 promile. Jedině pro svůj prospěch. Doufám, že po Parkanový je na řadě on. Jistý je, že už má strach... strach...


Země je placatá
Neustále zvyšování DPH nákupy domácností neovlivňuje, korupce na ministerstvu obrany neexistuje (to se jen zlá policie spikla proti nevinným), škrtáním a zvyšováním daní se dostaneme ke prosperitě ............... a tenhle pacient u nás dělá ministra financí. Jdu blejt.