19/07/2012
Neuvěřitelné!!!!
Sledovala jsem celé včerejší jednání poslanecké sněmovny. Byla to opravdu šaškárna nejvyššího kalibru. Ostuda národa. Naši politici by se měli stydět za takové divadlo. Oni si snad vůbec neuvědomují, že je sledovalo veliké obecenstvo národa, ale i celého ostatního světa. Předvedli se jako hašteřiví školáci o přestávce. Jak bylo předem předpokládáno, vláda neuznala za vhodné být přítomna jednání o svém osudu. Jsou si natolik jistí, že si pravděpodobně po celou dobu jednání vychutnávali lahůdky v kantýně. Nepočítala bych hlas ani jednoho z těch, kdo nebyli po celou dobu přítomni v sále, také bych jim dala pokutu za absenci v práci, Protože tohle je jejich práce, námi královsky placená. Jsou to dacani a darmožrouti. Tahle vláda dělá všechno, co přináší užitek cizině. Pro našince už v této zemi nejsou vhodné podmínky k životu. A bude hůř!!! Nečas spolu se svou vládou, naplní výrok Hitlera: Jednou bude celá evropa patřit Německu, bez jediného výstřelu. Bůh s námi, národe český!!!


Divadlo pro ovce
Levice, pravice - podle čeho se to jako pozná. U nás takové rozdělení není, je jen na ty co zrovna kradou a na ty co v zákrytu čekají, až povedou tu zlodějskou živnost.
Nabubřelí a neodvolatelní mocipání mají srandu a pohrdání pro trapné řvouny s máslem na hlavě, kteří jsou přesvědčení, že divadelní inscenace přesvědčí ovce. Jiný důvod vyvolání hlasování nevidím, když bylo jasné, že to neprojde.
Díky systému voleb usednou do lavic parlamentu jen ti prověření a loajální, nebo tupci co se dají snadno ovládat. Výsledkem je, že dva nejchytřejší (Nečas, Kalousek), nedotknutelní a neodvolatelní se domluví, jak tuhle zemičku okradou a zbytek panoptika povinně hlasuje.
Na co máme 200 darmožroutů, když jsou to jen naprogramované figurky. Neomezená a totální moc je v rukou dvou narušených osobností bez možnosti je sesadit a tohle prosím pěkně označujeme za demokracii.
Fuj tajbl, už mě zase natáhlo.



John a VV.
Ti mají tak co kritizovat. Dostali šanči od voličů něco s politikou udělat a oni udělali. Posunuli ji ještě hlouběji do marastu. Takže John by měl někam zalézt a počkat tam, až ho z parlamentu vykopnou. vykopnou.