31/08/2012
Kdyby se vyráběli pořádné potraviny
a ne řepkové a kukuřičné sračky a pokud by mléčné výrobky byly skutečně z mléka, nebyla by žádná nadprodukce mléka, pouze by si pár nenažranců z mezinárodních korporací a zlodějů na úrovni vlád, které tyto korporace podporují přišlo na méně peněz. Navíc by to rozhodně prospělo zdraví lidí, což je opět provýše zmíněný dobytek nepotřebné.



Je to děs
Je to děs, co se u nás děje. Žádná koncepce, žádný systém. Dejte blbci moc o něčem rozhodovat a najlépe možnost utratit nějaké miliardy a blbec toho využije. Je jedno jakou způsobí státu ztrátu, hlavně že mu něco zůstane v kapse. Čím je ten blbec výš, tím má vyší plat a nižší zodpovědnost. Je smutné, že jsme si to takhle zavedli. Kdokoliv může z našeho společného vyhodit miliardy a nic se neděje. Maximálně o tom napíší média a lidé se budou chvilku rozčilovat, než si přečtou o jiné kauze. Nevím, kam to takhle dovedeme. To přeci není trvale udržitelné. To musí jednou bouchnout a pak nám všem bude moc zle. Já taky nevím jak z toho. Tento způsob demokracie nám dává pouze tu možnost, že můžeme u voleb volit někoho jiného než dřív. Ale pochybuji, že lze volit někoho, kdo by to chtěl opravdu řešit a ne pokračovat v té likvidaci našeho státu ve prospěch vlastních kapes.



Hmm
Takže máme plné hangáry hnijících letadel a zároveň plánujeme nakupovat nové stíhačky. Co kdyby jsme se vybodli na nadzvukové letectvo a vytáhli místo toho ALCY do služby? Já vím že je to bitevník a je pomalejší a bla bla bla, ale ochranu vzdušného prostoru zvládne. Za třetinu ceny nových Gripenů si můžeme nakoupit tuny nejmodernějších raket Sidewinder a AMRAAM, k tomu několik pozemních protiletadlových bateriích typu Patriot a Rapier a naším vzdušným prostorem neprokličkuje ani moucha. Jenže to by nebyli kapříci.