05/09/2012
Ježkovy zraky
vždyť už je na čase, zbavit se Nečase.... To co předvádí s Kalouskem je výsměch všem voličům pravice a musí nahánět hluboký údiv už i voličům levice. Od počátku jejich spanilé jízdy snad neušetřili svými, mnohdy zbrklými kroky, tolik peněz, co nyní chtějí vyhodit za církevní restituce dohromady v době, kdy by si to nemohla dovolit snad žádná vláda na této planetě... A když to nejde po dobrém, tak začne vyhrožovat a vydírat. Ani minimální snaha najít kompromis, nebo slyšet hlasy ostatních, že to již začíná být prohnilé... To samé je to s daněmi. Opravdových ekonomů je tam asi tolik, že by je mohli svážet na zasedání mikrobusem a pro ty ostatní platí pravidlo - "čím větí vůl, tím musí mít větší limuzínu..." A tohle že mají být naši představitelé? Čí? Moji teda rozhodně ne, já bych o ně neopřel ani kolo... Tak ať to padne, ať to padne komu padne, vždyť to jsou jeho slova...



Mne nezajímá jak se strana
jmenuje,ale co dělá pro lidi.ODS má taky v názvu demokratická a občanská a pro občany nedělá nic.Jen pro sebe a pro ty co jí jdou na ruku a když někdo z jejich členů hlasuje podle svého přesvědčení tak mu vedení vyhrožuje politickou likvidací.Takže o té jejich demokracii bych taky pomlčel.Topka zase privileguje kult osobnosti Kalouska a heslo-kdo není s námi je proti nám.Veverky zatím nic neukradly,ale jsou prospěcháři a když byli ve vládě zapoměli na sliby.Na KSČM po 89.zatím žádná velká zlodějna nevyplavala.Takže volit stranu podle názvu je blbost.



Podívejte, bez diskuze je ODS už více než 20 let prokletím této země, a pokud by její vláda skončila, jen dobře. Středopravou stranu lidí, kteří nejsou zatíženi historií, nebyli kádrovými rezervami KSČ, a hlavně jsou morálně tak vyspělí, že se nenechají zlákat vidinou pouze vlastního prospěchu, ale budou funkci vykonávat pro dobro země. To by bylo skvělé. Ovšem na pohádky už nevěřím.