20/09/2012
Co je to za lidi?
Co je to za lidi, když jim nestačí na to, aby se "dostali do nálady", nízkoalkoholické nápoje? To mají fakt takovou výdrž? Z vlastní zkušenosti vím, že se dokážu "upravit" opravdu jen vínem, eventuleně šampaňským, a tvrdému alkoholu se vyhýbám jako čert kříži, stačilo mi pár negativních zkušeností v mládí. Samozřejmě, nepočítám v to občasné léčivé dávky slivovice nebo becherovky, případně občasný koktejl na bázi alkoholu. Jenže moc dobře vím, kde mám hranice a opravdu se nepotřebuju ztřískat na to, abych se dobře bavila.


co to jsme za lidi
Čím dál tím víc si říkám, co to jsme proboha za lidi. "Nebylo tvrdý pití, tak se spakovali a šli domů, sekt je do nálady nepřivedl." Mohli si třeba koupit pervitin na Václaváku, to by je do nálady přivedlo??? To se umíme bavit jenom s chlastem??? Jak říká kolega dole - půlka národa neví, co je internet, nějaký sebevzdělání, "na to nejsou peníze", ale shánět každej den chlast a vožírat si hubu, to umí každej. Je mi z těch lidí blbě. Osobně tvrdý nepiju, nevím, jaký k tomu kdo má důvod. Bavím se bez chlastu, doma chlast snad ani nemáme, tudíž se mě nějaká prohibice naprosto netýká. Ovšem to okolí - můj táta je úplně zoufalej, počítá dny, kdy mu konečně tam cosi dokvasí v sudu a budou to u souseda pálit. Božemůj.


my asi bez chlastu neumime zit
je nam neprijemne, ze nas svet oznamkuje jako nejvetsi pijany na svete. Jenze to je asi pravda. A to je nejhorsi. Lidi zerou sracky, ale to jim evidentne vadi min, nez nedostatek chlastu na pultu. Ptam se proc? Proc kazdej jen schani chlast proboha. To neni nic lepsiho? 40 % lidi (pry) nevidelo internet, ale nekoupi si pocitac za mrzky peniz, ale radeji flanderu pochybnyho lihu. At ta prohibice trva do konce roku, aspon mnoho lidi jednou vystrizlivi.




Tak my jsme to prožrali a proflákali?
To snad není možné, tenhle člověk už překročil všechny meze, které si kdy český občan ve vztahu k politikovi v ČR stanovil! Jeho sprosté, vulgární a arogantní výlevy jsou již denním standardem, a navíc si ještě dovolí takhle bezostyšně lhát a manipulovat s fakty? My jsme v ČR něco prožrali? Jaktože máme 3x nižší mzdy než v DE a k tomu srovnatelné nebo dokonce vyšší ceny potravin, oblečení, drogerie, atd.?? Více než 2/3 obyvatelstva u nás nemá ani průměrnou hrubou mzdu 24t CZK, o jakém prožírání to tenhle náfuka, lhář, podvodník a zloděj hovoří? Co to redefinovat na prohlášení: Zlaté časy v ČR pomalu končí, většina majetku je rozkradena, pochybně zprivatizována a ty zbytky už naší politicko-kmotrovské mafii nestačí, tak se musí zvyšovat daně, odvody a poplatky? Co???? Pročpak se mu tak nelíbila účast novinářů? O čempak to svědčí? Kalousek musí být VYKOŘENĚN z naší politiky, jinak se z té žumpy nikdy nevyhrabeme!!!!!!!!!!!!!!!



Češi, nebuďme sebestřední
Stále tady čtu reakce čtenářů, kdo to prožral proflákal a prozkradl v Češké republice. Kalousek to však řekl správně, když nehovořil o ČR, nýbrž o Evropě. Ten problém je celoevropský a já si dokonce troufám říci, že na naši zem doléhá spíše poprůměrnou silou oproti zbytku EU. Prostě sysstém pravdoláskařského sociálního ráje je pryč. To, co se rozkradlo, aniž bych to omlouval, je zlomek oproti tomu, co nás stála neudržitelná představa, že blahobytu lze dosáhnout přerozdělováním a štědrou sociální politikou.
Je mi jasné, že většina z Vás nebude souhlasit, protože slova o rozkradení jsou modernější než slova o neudržitelnosti současného sociálního systému.



Sebereflexe pana Kalouska mě příjemně překvapila
Musím s ním rozhodně souhlasit. Ano vy evropští politici jste skutečně všechno prožraly a proflákaly! Je na čase aby jste si také utáhli opasky jako všichni daňoví poplatníci v Evropě a začali konečně něco smysluplného dělat. Také by nebylo od věci, aby jste už začali ze svého splácet dluhy, které jste vytvořili. Zlaté časy kdy jste mohli na úkor daňových poplatníků pořádat opulentní rauty s lobbisty a budovat si z odkloněných státních peněz královská sídla opravu skončily. Je nejvyšší čas začít něco dělat pro občany a dostát všem závazkům, které jste si předvolebními sliby vytvořili.




Banánová republika
Já už si připadám v této republice jak nějaký dement. Nikdy jsem nebyl bez práce. Nikdy jsem po státu nic nechtěl. Pracuji v soukromém sektoru, takže kolik si vydělám tolik mám. Odvádím daně. Cokoliv si koupím tak je zdaněno. Jen za PHM, ze kterých má stát neskutečné peníze, zaplatím měsíčně cca 6000 kč. A Kalousek po mě chce, abych se styděl, že jsem něco prožral A navíc, abych se podílel na splácení tohoto dluhu. Tak tomu říkám drzost.