25/09/2012
Budou vás stříhat tak dlouho dokud vás komplet neostříhají
Když se tak podívám na dnešního průměrného občana tohoto státu tak mám dojem, že se dívam na relativně dobře živené stádo ovcí které bojují ve svém malinkatém výběhu o kus žvance.
Pokud jste dnes slušný a pracující občan chodící do práce, platicí daně a snažíte se v současné společnosti eliminovat veškerá finanční rizika tak jste naprosto ideální kandidát na stříhání.
Nejprve přijde státní aparát, sebere vám na různých daních něco kolem 65-70% měsíčně. Sice za své peníze skoro nic nedostáváte, pouze se dívate jak se kupují jachty, nemovitosti a paláce pro ty "šikovnější".
V ruku v ruce se státem přicházejí energetické korporace které vás ostříhají za poplatky za elektřinu, plyn, vodu či odpad. To, že tyto ceny neustále rostou je přirozené. Vy se musíte víc snažit a pracovat, jste přeci tak líní a rozežraní.
A poněvadž za ohradou čeká armáda vlků kteří čekají, až vás za sebemenší chybu rozcupují, kupují si ovce všemožná pojištění atd.. Zatím je co stříhat, ale vlna pomalu dochází.



tlačtě na ně!
Je neuvěřitelný, jak se pojišťovny chovají. Pár zasvěcenců v republice ví, proč "musí" dojít ke zvýšení cen povinného ručení. Na trhu působí již poměrně dost firem, které se zabývají zastupováním poškozených při autonehodách a dostávají z pojišťoven nejvyšší možné zákonné částky. Jsou stovky případů, kdy došlo k úmrtí otce rodiny, pojišťovna manželce vyplatila 240 000 Kč. Ale lidé nevědí, že nárok na 240 000 Kč májí i všechny jeho děti a rodiče. Takže na jednom podobném případu pojišťovna "ušetřila" 500 000 - 1 000 000 Kč. Firmy, které tuto problematiku řeší dokážou tyto nesrovnalosti řešit až 4 roky zpětně.
Pojišťovnám urputně klesají zisky a nemají na výplaty pro svoje nenažrané vlastníky a ředitele. Takže zase lež jako věž.