30/10/2012
Vidím to jako snahu současných loutkovodičů EU
ovládnout bankovní sektor a tak podržet EURO až do hořkého konce. Jde o jasnou neochotu uznat omyl se zavedením Eura a uznat odpovědnost za fatální ekonomický stav v EU.
Je mi tak trochu líto, že ze svobody nabyté v 89. roce jsme se mohli těšit pouze pár let a z jednoho hroutícího socialistického systému jsme se ocitli v druhém, jdoucím také do zkázy...



Vážený pane presidente !
Česká republika si podle prezidenta musí za každou cenu udržet schopnost, aby mohla rozhodovat sama o sobě, Především Vy a Vaše vláda jste se postarali o to, aby si Česká republika nemohla o sobě rozhodovat sama tím, že jste všechny banky prodali cizím bankám v té Vaší povedené privatizaci. A teď, když vidíte, kam to dospělo se snažíte "vydávat moudra". Vy osobně !!!!! jste za vzniklou situaci zodpovědný, na Vašem místě by slušný člověk někam zalezl a vůbec se neukazoval na veřejnosti.


Pro pana Jana
Opravdu jste už zapoměl na ty nádherné ohňostroje,ne nepodobné těm z oslav VŘSR při přijímání eura? Na ty nekonečné proslovy o tom,jak teď zavládne v Evropě stabilita a bude nekonečný ekonomický růst? Jak do 10-ti let doženeme a předeženeme USA? Formulace stejné jako by je opsali z Brežněvových (Chruščovových) projevů. Co z toho zůstalo...každoměsíční konference o tom,jak ten eurokolchoz zachránit alespoň do konce příštího měsíce,jak ta poslední půjčka Řecku,Španělsku,Portugalsku,Kypru,Slovinsku...bude už opravdu tou poslední.Opravdu vám nevadí,že celý ten cirkus vede banda komoušů v čele s maoistou? Že ta bruselská pakáž vymýšlí jednu regulaci za druhou a každou chvíli vymýšlí jednu hovadinu za druhou (biopaliva,větrníky,slunečníky...)? Vám nestačilo,že jsme měli tady ten bordel 40 let? Vždyť to nefungovalo tehdy,proč by to mělo fugovat teď?