16/11/2012
ano to hovoří za vše, o kvalitě této vlády, co kus to odborník na vše. Ony ani ty předchozí vlády nestýli za nic, ale tahle tomu dala korunu. Nutno užnat, že vlády před nimi čerpali ještě z plné kasy, rozprodával se státní majetek, rozhazovalo plnými hrstmi. Ti co rozdávali tisíce na porodném, sociálních a rodičovských dávkách, ovšem jen u některých skupin obyvatelstva teď křičí my to zvládneme lépe. Ten nejmoudřejší co rozprodal zlatý poklad sedí na hradě a vše komentuje svými moudry. Byla tu totalita, ale také fabriky, fungující zemědělství, lidé měli práci museli pracovat i ti co nechtěli. Bylo co vylepšovat, místo toho se vše po....o. Trochu mi to připomíná Kdo chce moc nemá nic.




Normálním lidem se po tomhle nestýská. Jen jsou šíleně otrávení a naštvaní. Chtěli "budovat svobodu a blahobyt" a místo toho jim banda gaunerů rozkradla zem pod nohama.





Palestinci si za mnohá svá příkoří mohou sami. V Jordánsku je nechtějí, protože tam ozbrojeným povstáním chtěli svrhnout hášimovskou dynastii. V Libanonu je nechtějí, protože svým povstáním vyvolali občanskou válku mezi muslimy a křesťany. Z Kuvajtu je vyhodili všechny (téměř půl miliónu) poté, co se v 91. přidali k íráckému vojsku a rabovali kuvajtské domy a obchody. V Egyptě jim nechtějí dát ani své občanství. V Libanonu musí žít jen v táborech a nesmí pracovat na místech, kde pracují Libanonci. V Izraeli mohou pracovat (ti ze Západního Břehu) za podmínky, že nebudou vystupovat proti Státu Izrael. Svoji půlku Palestiny si postupně prohráli ve válkách proti Izraeli. Kolem Palestinské Autonomie musel Izrael vybudovat vysokou zeď jen proto, aby se neopakovaly teroristické útoky v izraelských městech. Dnes žijí jako naši Rómové, nikdo je nechce a žijí jen díky penězovodu ze socialistické Evropy. Za ně dostávají jídlo a zbraně.